Citace Původně odeslal bigwolf
Citace Původně odeslal -1k8aJ- fo eibmooz
Citace Původně odeslal bigwolf
O tom Prolinku sem něco četl a docela ji chválili, já bychneváhal a šel do ní, pokud chceš nVidiu, ale radši bych šel do nějaký ATIny, Radeon 9500Pro, nebo ještě líp Radeon 9700 a zkusit naflashovat bios Pro a zvýšit tak výkon
No pravě ale moc se mi to nezda(vzhledem k ceně! 5000,-cca) 9500PRO ? videl si ji negde prodavat? ja jen na nejakem ceskem shopu od herkulesa za 8000,- coz muzu *** a R9700 za cenu 6000 jestli sezenes tak budu rad nic jineho od ATI nez 9700 a lepsi nechcua zaroven se to musi vlest do 6000 a pokud ne tak řešim FX5600... jen ta znacka... hodili by se ososbni skusenosti!
No to sem ji zatím neviděl nikde prodávat. Radeon 9500Pro můžu sehnat od Sapphire za asi 6300,- s daní a HIS Radeon 9700 o dva táci dražší, ale za šest sem eště 9700 neviděl jenom za sedm litrů a nemylím si že pujdou sehnat levnějc, to dřív zmizí z trhu...
no jak sem rikal sehnal sem toho Gainwarda...takze o ati mi ani nemluv..jen tak mimochodem gdo tvrdil ze je FX5600 pomaly? juknete se pro zajimavost sem... : http://www.nordichardware.com/review...index.php?ez=6
nezda se mi ze by R 9500PRO byla zas tak rychlejsi o 9500 a 9600PRO ani nemluvě