Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Ako nastavit TNTClock na RIVA TNT II 32MBPro +ako na chladic

Standardní Ako nastavit TNTClock na RIVA TNT II 32MBPro +ako na chladic

Nevie niekto poradit ako to nastavit v TNT Clock?Vacsina tych nastaveni mi nic nehovori a skusat donekonecna,kde to pobezi najlepsie,kym to nezdochne?
    Kua a zacal mi hucat (skripat) vetrak na cipe,proste totalne vyhegany,treba po nom pravidelne tuknut,aby prestal. Poradte nejaky chytak,thanx.

Standardní Re: Ako nastavit TNTClock na RIVA TNT II 32MBPro +ako na chl

Citace Původně odeslal Axel
    Kua a zacal mi hucat (skripat) vetrak na cipe,proste totalne vyhegany,treba po nom pravidelne tuknut,aby prestal. Poradte nejaky chytak,thanx.
    Ja mam u vetraku na te same grafarne stejnej problem. Vetrak si jeci a uz ani nepomaha ho ani "nakopnout" . Uvazuju o tom, ze ho totalne vysadim. Nechce se mi ale menit pasiv a tak se ptam. Bude TNT 2 Pro behat i bez vetraku jen s puvodnim pasivem . Neni taktovana.
    AMD Duron 1800, netakt; ECS K7S5A; Genius SoundMaker 5.1; Genius Home Teather 5,1, 512 MB SDRAM 100 á 2*256/100, combo CD-RW/DVD LG, CD LG:); ATI Radeon 7500 LT 64 SDR

Standardní jen pasiv...

Tipuju že by vydržela tak do startu Windows
    QuadCore Q6600, GF 8800GT....workstation
    DualCore PentiumD 805 (2.66GHz@3.4GHz), Asus P5P800se,2x512 MB DDR400, DVB-T Jetway PCI tuner, 2x LCD Benq FP71E+ on Leadtek Winfast A350XT. Watercooling
    Notebook: IBM T22, 512MB RAM

Standardní Re: jen pasiv...

Citace Původně odeslal šaman
    Tipuju že by vydržela tak do startu Windows
    Mozna sem cvok ci blazen, ale pri zadrzenem vetracku sem pustil 4x WMP, do toho sel SysMark. Komp bezel dobre, grafarna nepadla a jedine co me donutilo pustit ten fan, bylo docela silene paleni. Myslim si, ze pokud tam dam cca 2 nasobne vetsi pasiv, nez tam je, tak by to mel uchladit. Nebo se mylim??
    AMD Duron 1800, netakt; ECS K7S5A; Genius SoundMaker 5.1; Genius Home Teather 5,1, 512 MB SDRAM 100 á 2*256/100, combo CD-RW/DVD LG, CD LG:); ATI Radeon 7500 LT 64 SDR

Standardní

Daj potom vediet, co si tam dal a ako to bezi.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Ako pripevnit novy chladic na JADRO GeForce4 MX 440 ?
    Založil hyde v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 25.11.2003, 21:01

Pravidla přispívání