No v tom smyslu ze maj vyssi takt. frekvenci tak urcitejinak tezko posoudit protoze G5 este nikdo nemel v ruce (krome Applu ale jejich testum neverim
)
No ale na strih videa je to parada znamy striha na G4kach a nemuze si vynachvalit.
No v tom smyslu ze maj vyssi takt. frekvenci tak urcitejinak tezko posoudit protoze G5 este nikdo nemel v ruce (krome Applu ale jejich testum neverim
)
No ale na strih videa je to parada znamy striha na G4kach a nemuze si vynachvalit.
DELL XPS 1330
viem, ze to ma byt na strih videa a nie na hry ale toto je fakt brutal
na uvedenom http://www.apple.cz/powermac/
Rychlá AGP 8X Pro grafická sběrniceV porovnání s AGP 4X rozhraním, grafické rozhraní AGP 8X Pro počítačů Power Mac G5 zdvojnásobuje maximální přenosovou rychlost a zdvojnásobuje objem dat přenesených během jednoho cyklu AGP sběrnice. 66 MHz AGP 8X Pro sběrnice má osm cyklů během jednoho hodinového cyklu a dosahuje 533 MHz datové rychlosti s maximální propustností 2,1 GB za vteřinu. Je tak ideální pro bleskově rychlé grafické karty, jako je ATI Radeon 9800 Pro nebo NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra.
Vyhody AGP8x su fakt nad slnko jasne len mi niekto ukazte prakticke vyuzitie, jediny sw, ktory dokaze plne vyuzit AGP8x a budem rad.
Porovnanie 2 rychlych grafickych kariet na zaver cloveku az vyraza dych.
Ale inak to vyzera pekne, pci-x (na ktore neviem co dnes zavesim ale snad o 1-2 roky uz budu graficke karty) ale co fakt ocenujem, ze ak to bude tak tiche ako pisu tak to by som bral.
Vidis, chvali si, lebo nemal v ruke PORIADNE PC...
ja tu mam G4 na 1GHz + 768MB DDRAM a ide ma v Photoshope slak trafit, nadavam jag swina ... ta "rychlost"...
Heh,prvykrat ma moj prispevok 2 strany.Mno,ta karta asi bude stacit,je to len na spracovanie zvuku nie z Digitalnej kamery(take velke hovado,neviem aku ma).Inac som povdacny za vase odpovede.
AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l
To mino: Tak vidíš(nic ve zlým
)
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Nic v zlom, ale prave v pripade digitalneho zvuku postaci slabsia zvukovka, ked mas povodny zdroj analog, tak prave tam potrebujes co najlepsiu zvukovku.Původně odeslal Whistler
Co sa tyka Audigy, nevravim ze sa vo zvuku vyznam, ale ta karta je dost lacna a myslim ze sa tio nou nepokazi.
inak lopo ma pravdu v tom, ze ak chces kvalitne spracovavat analog zvuk, tak ti niaka dobra zvukovka nepostaci, najlepsie je to predtym prehnat cez dobru analogovu aparaturu a znej hnat do kompu uz optikou.
2 Jan555
Xeon neni zly, ale proste podla mna je to predrazene a vykonovo cene nezodpovedajuce riesenie, specialne v dual configuracii.
Sa zamysli co stoja Xeony s L3(tusim len do 2.8G/533-tusim ze dokonca/400) a co stoji PIVo 3.0/800 a porovnaj vykon. Rozdiel je minimalny (max. 10-15%) ale cena je... ehm .. vysoka
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
no nechci ti do toho kecat ale kde je psano ze zrovna mac tak jako u ostatniho hardware nema pro agp dany software kdyz na tom je zalozena cela jeho produkcePůvodně odeslal ace
![]()
![]()
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)