Citace Původně odeslal Tormen
S tou disketou to není blbej nápad. Ale vůbec to nekomunikuje, ani když vyndám paměť tak to nezahlásí že tam chybí.
Mně spíš napadla jiná věc, možná je to hloupost, ale: co vzít tu samou desku funkční, pustit ji do Windows a za chodu vymněnit funkční Bios (myslím Integráč) za ten můj (jestli to nezboří Systém, kvůli nějaké ochraně), pak jen pustit update Biosu a čekat. Zkusil bych to, ale nevím kdo by byl tak ochotnej a za chodu mně nechal hrabat do jeho desky?? Jinak jim to snad pošlu zpátky, snad uznaj záruku??
Chlapci ja pozeram ako cvok co vy tu stvarate skorej by si si mal pozriet sekciu s Nf chipom

Ak sa ti neda vyresetovat BIOS tak je to vadnym BIOSom treba vymenit celu dosku nepomoze vymenit len BIOS. Nf dosky maju nejake problemy s resetovanim ja som tiez menil jednemu manikovi Epoxa 8RDA3+ vadny BIOS na foru toho mas dost. (Trpia tym vsetky Nf bez vynimky ABIt ASUS ci Epox)

A ak ti nejde proc na viac ako 1800Mhz Aku mas ty vlastne seriu toho procu nieje to este stare jadro ktore islo max tak do 1800Mhz ako pises

A stale nechapem 120Mhz FSB mas Nf –>> zamkni AGP na 66Mhz a daj mu rovno 11*200Fsb 1.65V a ak je to seria B0 tak musi nabehnut

CAf