Citace Původně odeslal mino
2 Alienz : to co mam napr. ja t.j. Thorough. 200*11.5 hravo zrusi Bartona 3000+ ...

2 User: Mal si kupit (o par theradov nizsie) Saphire R9000Pro 275/275 128MB za 4000,- z danou, na rok/pol roka ti postaci, potom ju este stale dobre predas, a potom kupit uz nieco na urovni R9700Pro/FX5800Ultra...

Ale ak si xcel vykon teraz, najlepsia volba by bola R9700nonPRO a hned druha v poradi to co si kupil, takze si urcite neschybil(v tej cenovej kategorii nic ine neni okrem tvojho radla a vysavaca(ManLiFX5800))
Naprosto souhlasim. Thoroughbred XP1700 jde v klidu taktnout na nejake 2Ghz a to je za ty penize dost dobre ne? Cela zalezitost ohledne Bartona je trochu divna...ma 2x vice cache nez Tbred,ale zeby nejak vykonnostne oslnoval se rict NEDA. Navic taky hezky topi,takze doporucuju kupovat spise na zimni vecery . Ja osobne spise cekam na Athlon64 a jen me mrzi nutnost kupovat novou desku. Az teda Athlon64 vyjde,tak se mrknu jak si stoji v porovnani treba s PIV 2,4Ghz, ktere jde taktnout na nejake 3Ghz coz je asi tak hrani na ktere je muj R9700 celkem vytizeny. Jo a USER rozhodne neudelal spatne,ze si koupil tuhletu kartu. GF4 je zastarala uz ted a tak je jednoduse lepsi investovat do neceho, co vydrzi o dost dele. V konecnem dusledku se to i vyplati...kdyby si koupil GF4, tak by ke konci roku mohl kupovat rovnou novou kartu