mohl by mi nekdo rict co to je a jak to funguje ?![]()
mohl by mi nekdo rict co to je a jak to funguje ?![]()
Jedná se o to, že v některých BIOS je navíc tato položka, která automaticky přetaktuje na maximální stabilní frekvenci. Po odklepnutí (a po varovné hlášce) systém postupně zvyšuje frekvenci po 1 MHz a testuje. Proběhne-li test OK, opět zvýší.... Až neproběhne sníží frekvenci asi o 3 MHz zpět a restartuje. Běžný OC si toto udělá sám, na druhou stranu tady odpadají starosti, že když to přeženu, musím resetovat CMOS.
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Ale pokud se nepletu, tak Soltek implantuje Redstorm akorat do Via chipsetu, neni-liz pravda![]()
O jake desce se to vede rec ? Jestli to nahodou nepatri do jine sekce...
Sice na webu najdete uvedenej redstorm i u moji desky, (jako jakousi moznost - "optional") ale to jen proto, aby nemuseli prepisovat texty.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
dys sem mel solteka drv, tak se mi redstorm moc neosvedcil-vzdycky se zadrhnul na fsb 145 a pritom sem to moch stabilne provozovat kolem 160
AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default
U FRN2 tam byl aspoň obrázek při POSTu, který s biosem 1.4 zmizel a s overclockerskym BIOSem 1.4 zmizel i obrázek Soltek a je tam ENERGY, ale zase je to BEST BIOS I've ever had!
![]()
Kryšote...
A co to ma spolecnyho s Redstormem![]()
Třeba, že už tam není ten obrázek Redstorm![]()
![]()
Kryšote...
No to je teda vazne super duvod.![]()
Soltek 75FRN2L by RedStorm Overclocking podporovat mělo.
AMD Athlon XP Palomino 1700+@2100+ ( 192*9 ), Volcano 7
L7S7A2, GeForce 2 MX-400, RAM PQI 256 DDR 333 CAS 3T
HDD Maxtor 20 GB, CD-RW Plextor 48/24/48
ProView 19\", SB Live! 5.1 OEM, HP DeskJet 845c, optical A4 Tech mouse
Tak mi sděl jak, rád se přiučím. Jak již bylo řečeno výše, je o tom pouze taktní zmínka na internetu.
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Přesně tuto desku mám. Při spuštění computeru se tam napíše blbla a REDSTROM OVERCLOCKING... nezkoušel jsem to, ale myslím že tam ta podpora je... souhlas laswerPůvodně odeslal laswer
![]()
ByVavi
OVERCLOCKER!
Tak mi řekni, kde se to dá v BIOSu něco jako nastavit, aby to fachčilo, protože když jsem zahořoval procák, tak jsem žádnej automatickej růst frekvence nepozoroval![]()
Kryšote...
Ale no tak... Deti...![]()
To logo je tam prece jenom pro "okrasu"![]()
Vazne, Soltek aplikuje Redstorm POUZE na desky s VIA chipsetem... NA nVidia ani omylem... Zrejme nejsou vzajemne kompatibilni (chipset a funkce). To logo stejne jako popis na netu tam jsou pouze z lenosti editovat...
Flashnete si overclocking BIOS a uz Vas redstorm logo nebude vice obtezovat.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)