No za prve necakamale cakal som viac a hlavne za 7900,- s DPH. Ale ako som povedalOn asi ocakaval grafiku realistickejsiu ako real, super hyper mega ultra giga efekty, ake ani priroda neocakava a to vsetko pri 10500 framoch za se***u....tak ze som zatial chcel vediet iba Vas nazor na tuto grafiku alebo vseobecne na vyvoj 3D a nie vyroky typueste som sice neskusal hry ale ked budu obsahovat vsetky tie realne efekty tak som dohral.Nie kazdy ma prasule na vymenu grafiky kazdy polrok a moja posledna bola GF2MX400 a mal som ju dost dlho tak ze som trochu zaspal vyvoj 3D a ty co na to maju sa tu teraz nemusia hrat na hrdinov. Testenem to pod hrami a potom sa uvidi, zatial nemozem cakam na dobry kusok XP1700-1800...On asi ocakaval grafiku realistickejsiu ako real, super hyper mega ultra giga efekty, ake ani priroda neocakava a to vsetko pri 10500 framoch za se***u....
Pametam si na jeden list z SCORE, ked jeden typek pisal, ze si kupil vtedy najnovsiu super kartu TNT2 Ultra a divil sa, ze mu nejdu plynulo hry v 1600x1200 s jeho PIII 800MHz....
NIEKTO MA VELKE OCI

Odpověď s citací