Vcera se me stala hrozna a nevysvetlitelna příhoda! Pařim si takhle v poklidu GTA vice City - dam pause - jdu se najist (cca 10min) a cose nestalo, kdyz jsem se vratil ke svimu milackoj!---misto pausnute hry jsem videl jen cerny monitor!

(to bylo este v klidu) ale potom to zaclo, zarazilo mne ticho! na Volcanu 11 bylo na regulaci nastaveno na max. a vrtulka se skoro netocila!!!(jeste mín nez na minimum otacek!)

nevahal jsem ani vterinu a skocil jsem k vypinaci, kdyz v tom přisla dalsi rana!

- kdyz jsem se přiblizil ke Cese tak jsem ucitil neblahou vuni uskvarenych topinek!

---Byl to muj Athlon! Okamzite sem vypinal Pc ze zdroje a odmontovaval chaldic, na ktery nebylo mozno skoro ani sahnout, jak byl vařici!

Po odejmuti chladice jsem spařil meho Athlonka na ktrem bylo znacne videt (i citit

) zahřaní, carkovy kod nelze rozeznet, jen rozmatlana bíla barvicka! Ano byl sem si temeř jisty ze je po procu, desce a buhvi po cem jeste (nejvic sem se bal o svoji nove zakoupenou G4! Sel jsem tedy za kamosem ukazat uskavrenyho 2600+

. Nejdrive se mi hrozne vysmal

ale potom mi nabidl ze proc jen tak vyzkousime, souhlasil jsem. Po nasazeni jeho chladice na muj proc jsme zapli jeho PC, a VERTE NEVERTE ale ten procak se proste ROZJEL

!!!! nechapal jsem, ale pak mi doslo ze jedine co mi mohlo odejit a pořadne zasmrdet byl zdroj, ten jsem taky u kamose vyzkousel a jede taky!! Ted je uz vse v poho a PC jede dal. Muzete mi nekdo řict co je to ku.rva za haluZZZ