Kdyz ja tu ty repraky nemam kam dat
Takze CD primo digitalne na zvukovku nepripojim. Ale takovy soubory, jako jsou na hudebnich CD muzu prece poustet i z HD a tam to jde pres ksandy. Z toho CD bych rek, ze to tedy musi jit taky. Nebo ne? A jestli ne, proc? Dost by me to totiz udivovalo, kdyby to nemelo jit nijak. Na starym foru si nekdo stezoval, ze slysi v muzice vsechny mozny pazvuky vcetne motoru CD-mechaniky a bylo mu doporuceno, ze ma vest signal z digitalniho vystupu.
Citace Původně odeslal Rainbow
Wave table konektor je konektor na pridavnu kartu ktora moze hrat MIDI cez wavetable (namiesto standardnej FM syntezy co vie chip ESS ES186.
Takze s touhle pridavnou kartou bych z toho aspon co se tyka MIDI udelal soundblaster?
Citace Původně odeslal Rainbow
Google je najlepsi hladac.
Muzu bejt jeste jednou stoura a zeptat se, v cem je Google lepsi nez Yahoo? Ne ze bych proti nemu neco mel nebo mel na Yahoo nejaky hmotny zajmy ap., jen by mi pripadalo trochu zvlastni menit svy zvyklosti jen kvuli udajnymu zlepseni, ktery by v podstate nebylo zadny. Nemyslim si, ze by Google byl horsi, ale kdyz jsem nekdy mel moznost do nej nahlidnout, tak jsem krome trochy kosmetiky v podstate nevidel rozdil. A presto kazdej rika, ze je lepsi, ale tim to taky konci. Jestli ovsem konkretni duvod je, pak samozrejme ze radsi pouzivam lepsi naradi.