Citace Původně odeslal Over
Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
PC400 Hynixy co se teď prodávají mají 4.3ns čipy,což mají PC466,jeden kousek 256MB stojí kolem 2000Kč s DPH .. a to se vyplatí,ještě je tak pořádně otestovat.
jenže na vysoko taktované paměti výrobci nedávaj všecky chipy co maj nejméně xx-ns,ale pečlivě je testujou a vybíraj nejlepší kusy,co jsou na dané frekvenci schopné spolehlivě pracovat. Zbytek je "odpad" a putuje k OEM výrobcům.málo -ns ještě neznamná, že pamět pojede bez chyb,stejně jako značková.
Presne tak musim souhlasit.... jako kdyz jsem se dopatral k INFINEONum 5ns ktery bejvaly (mozna sou) na KINGSTONech-- tak mi nesli tak dobre taktovat protoze to byly ty co neprosli testama-vyhozeny dany do OEMek...

Pravda je takova ze ne vsechny chipy dou na testy, nebot cast ktera de do OEM prevysuje... nebo minimalne je stejna - vdnesni dobe kdy mame na trhu vice firem selektujici chipy... a tak muzeme natrefit i na dobrej OEM stick...

Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
ale prd testujou,OCZtka málo kdo tady dá na 217,a to je testovali a jsou testovány na duál,prostě taky jde o čipset a snad i desku,já mám by se dalo říct taky odpad a kam jsem se dostal a ty Hynixy prý jdou na 235FSB .. nevím ovšem jestli prime stable,možná se mi někdy dostanou do rukou,tak uvidíme.

No me daj 217 a testovaj sem je v goldmem a jely v pohode na 7-3-3 cl2 2,8v(2,7v v BIOSu)! Vejs sem nemohl s voltazi ale pomohli by jim to...