S delickou som nemal problemy, pri nastaveni memory v BIOSe mi strop robili pamate pri nejakych 480MHz a pri 320 zas CPU pri 3.26GHz. Problem mam s nimi asi taky ze nemozem ani za nic zistit pri autotimingu ako su nastavene by SPD, CPU-Z mi ukaze akurat to ze mam 1GB RAM na 3,4V a ostatne je prazdne, takze ani typ modulov ani timing. Tak som ich odskusal na starom albatrone, tam v biose ukaze ked nastavim SPD 2.5-2-2-6 ale system ani pri DDR400 MHz nenabehne pri nastaveni podla SPD, musim dat manualne 2.5-3-3-6. Takze divne mi je ze na P4P800 nabehne v pohode aj na 480 pri auto nastaveni. Moj predpoklad je ze AUTO timing na P4P800 ti nastavi najhorsie casovanie bez ohladu na SPD.Původně odeslal juzko
Dalsia vec co by vas mohla zaujimat je ze v biose 1008 som s potesenim nasiel nastavenie Vcpu az po 1,95 oproti stock kde bolo len do 1.6V co som samozrejme aj vyskusal. Je to uplna zytocnost, pretoze pri 1.85V som sa dostal na 273 FSB oproti 271 pri 1.6V. Myslim ze je to bud tym ze ASUS nestiha vyssie MHz alebo je problem v L2 cache.