Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: VirtualDub

Standardní VirtualDub

Zdarec, koupil jsem si tel. kartu Leadtel WinFast 2000XP, nahrál první film a hned se vyskytl i první problém. Nevíte někdo jestli jde rozdělit ve Virtual Dubu film na více CD? Jestli jo, tak jak se to dělá, já jsem to tam hledal a nic jsem nenašel.
    A mohl by jste mi někdo doporučit nějaký dobrý program(kromě VirtualDubu) na úpravu filmů?
    Předem díky.

Member Avatar uživatele Madmax.CZ™
    Věk
    52
    Vliv
    277

Standardní

Co nenajdeš tady asi nenajdeš nikde... http://doom9.org/
    Core 2 Duo E8500, VGA nVidia GTX280, 2*2048MB DDR II 800 Patriot, MB MSI P45 Neo3-FR

Standardní

ADOBE PREMIERE, inak v tejto sekcii je samostatny thread venovany problemu DVD to DivX a tam je aj popisane rozdelenie na viac CD. Jednoducho oznacis si zaciatok bloku tak, ze presunies to hlave supatko (pre posun vo filme) vo Virtuale uplne dolava a stlacis tu posipku smerujucu dolava, potom presunies supatko tam kde chces mat koniec CD (pozor musi to byt na tzv. keyframe, k jeho najdeniu pouzi sipky so znakom kluca) a ked najdes vhodne miesto pre rozdelenie sltac polsipku doprava. To ti vyznaci modry usek, ktory graficky reprezentuje co sa ulozi. Teraz uz staci dat iba "save as avi" v menu file (najsor ale nastav v menu "video" a "audio" bodku na "direct stream copy"). Druhe cd potom spravis tak, ze supatkom vobec nehybes, sltacis polsipku dolava, supatko uplne doprava a klik na polsipka doprava atd. POK
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní Re: VirtualDub

Citace Původně odeslal Jíra
    Zdarec, koupil jsem si tel. kartu Leadtel WinFast 2000XP, nahrál první film a hned se vyskytl i první problém. Nevíte někdo jestli jde rozdělit ve Virtual Dubu film na více CD? Jestli jo, tak jak se to dělá, já jsem to tam hledal a nic jsem nenašel.
    A mohl by jste mi někdo doporučit nějaký dobrý program(kromě VirtualDubu) na úpravu filmů?
    Předem díky.
    Ve VirtualDubu dole je "posuvnik", klavesy HOME a END oznacuji vyber, SHIFT+sipka vpravo/vlevo posouva po klicovych snimcich, CTRL+... zacatek/konec videa.
    Oznacis si cast filmu (posouva se to ale podle casu (frame)), kterou chces jako jeden soubor a nastav
    Video - Direct stream copy
    Audio - Direct stream copy
    pak uz jen F7 (Save as AVI)
    Neni to video prilis velke (treba 2hod film na 3 CD), to uz je lepsi prekompresovat, bitrate muzes nastavit tak, aby ti to vyslo na X CD +-par MB.
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. virtualdub 1.5.10 - spojeni dvou avi souboru - help
    Založil GreenOrchid v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.02.2005, 19:38
  2. VIRTUALDUB - Warning: nothing to output bframe decoder lag
    Založil DJSmart v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.02.2005, 12:22
  3. VideoLan --> VirtualDub
    Založil SOAD v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6