Trosku si uprav slovnik..a popozeraj sa okolo...co myslis ze si mal doma len sam ci co - co si tym chcel povedat ze si to mal doma MESICMal to tu pomaly kazdy a kazdy si to pretestoval - si zaspal dobu asi ty.
Dalsia vec...kazdy kto tu nejaky ten rok na fore stravil a vyzna sa okrem "výrokov" aj v HW ..tak si da 2+2 dokopy. Stacilo pozriet testy ktore robil napr. TomsHardware - testoval DOOM3 aj na nepretaktovanych GF4 TI 4200 (64 MB) a videl som tam celkom zaujimave udaje na 1024x768x32 rozliseni....naschval sa popozeraj....a ked mas velmi dobre pretaktovanu GF3 TI 200 tak sa vyrovna skoro tej TI 4200 takze neviem o com tocis.
K tomu tvojmu Radeonu 9100 - neviem v podpise mas Ti4200 ale nic...kolko ze ti da bodov 3Dmarku. Ta moja pretaktovana cez 11000 bodov na danom CPU 2430 MHz...![]()
Akoze ani by som na to nereagoval len ma podrazdi ak niekto pise prispevky ktore su fakt nepodlozene a k tomu este zavádzajú (hlavne to porovnanie mojej GF3 TI 200 a Radeon 9100 + ze si to mal doma mesic...mam pocit ze vela ludi este ma aj teraz).
ADD k tomu ze si to hrál: tak to tu hralo X milion ludi a kazdy mal ine vysledky - niekomu na silnej zostave trhalo inemu na slabsej islo rychlejsie...preboha sak je to ALFA verzia...potis nezmysly v celom threade pomaly sa zamysli![]()

VIP

Odpověď s citací