Trosku si uprav slovnik..a popozeraj sa okolo...co myslis ze si mal doma len sam ci co - co si tym chcel povedat ze si to mal doma MESIC Mal to tu pomaly kazdy a kazdy si to pretestoval - si zaspal dobu asi ty.

Dalsia vec...kazdy kto tu nejaky ten rok na fore stravil a vyzna sa okrem "výrokov" aj v HW ..tak si da 2+2 dokopy. Stacilo pozriet testy ktore robil napr. TomsHardware - testoval DOOM3 aj na nepretaktovanych GF4 TI 4200 (64 MB) a videl som tam celkom zaujimave udaje na 1024x768x32 rozliseni....naschval sa popozeraj....a ked mas velmi dobre pretaktovanu GF3 TI 200 tak sa vyrovna skoro tej TI 4200 takze neviem o com tocis.

K tomu tvojmu Radeonu 9100 - neviem v podpise mas Ti4200 ale nic...kolko ze ti da bodov 3Dmarku. Ta moja pretaktovana cez 11000 bodov na danom CPU 2430 MHz...

Akoze ani by som na to nereagoval len ma podrazdi ak niekto pise prispevky ktore su fakt nepodlozene a k tomu este zavádzajú (hlavne to porovnanie mojej GF3 TI 200 a Radeon 9100 + ze si to mal doma mesic...mam pocit ze vela ludi este ma aj teraz).

ADD k tomu ze si to hrál: tak to tu hralo X milion ludi a kazdy mal ine vysledky - niekomu na silnej zostave trhalo inemu na slabsej islo rychlejsie...preboha sak je to ALFA verzia...potis nezmysly v celom threade pomaly sa zamysli