--------------------------------------------------------------------------------
GABO napsal:
DOOM3 nie je vyhradne DX9 zalezitost......hra bola vyvíjaní primarne pre ATI8500 a GF3 a zatial som necital ze by to bola ONLY DX9 zalezitost (co som cital tak stale ID v roznych interview a vystavach tvrdil, že bolo to vyvíjane pre spominane karty)....je mozne ze prerobili engine tak aby vedel vyuzit aj pixel a vertex shadery novej generacie kariet..ale sa neboj ze na GF3/4 prip. ATI bude DOOM3 vyzerat sucho a ze nepojde ani na 640x480 (do tych 25 FPS by som mal na pretaktovanej GF3 Ti 200 240/535 Mhz dosiahnut).
Aj tak mozeme momentalne len a len uvazovat....ALFA verzia sice naznacila trosku ale nie vela...skor by som povedal ze posalila mozog hracov
Neříkám, že to nepůjde spustit na DX8 kartách, ale vzhledem k tomu, že jsem to doma hrál, tak ti garantuju, že těch 25FPS nebudeš mít ani ve snu. Můj R9100 měl daleko větší výkon než tvoje GF3, takže nechci ti brát iluze, ale žiješ trochu ve snu. MĚL JSEM TO DOMA ASI MĚSÍC!