ja mam nasdileny gprs na 6310i, mam to pres linux na 166ce, a ten linux je na 100MB zipcenez se mi to povedlo dokopat do stavu funkcnosti trvalo to asi mesic
no..kazdopadne ze je to gprs nikterak nepoznas, v systemu se to chova jako modem, at uz mas linux nebo win. cim to budes sdilet zalezi spis na OS, v linuxu je to nejjednodussi...zatim jedinej problem kterej sem zpozoroval je, ze to spojeni obcas spadne. nevim cim to je ale podezrivam Eurotel, myslim si ze u me chyba neni...ale nevim, mozna ze to taky delaj ovladace. kazdopadne pod win mi to taky obcas padalo. no rychlost je tak 3-4 kb. v linuxu mam udelanej skript ze pokud pripojeni spadne tak se samo obnovi, problem je v tom, ze ve windows at delas co delas (stranky, stahovani souboru) musis vzdycky dat refresh, takze neni moc dobrej napad stahovat velky soubory jen pres IE, protoze kdyz to spadne a obnovi se spojeni, tak se ti soubor uz nedotahne
.. ale zatim sem spokojenej...ta rychlost neni taky tak hrozna a za ty prachy to de, bohuzel nemam jinou moznost pripojeni a navic se mi libi ze muzu kdykoli pozastavit nebo uplne zastavis smlouvu s eurotelem..zadny zavazky na pul roku
night