Mam velke problemy se svym PC. Nejdrive priblizna konfigurace:
Deska: MSI K7T 266 Pro 2, DURON 1GHz, 256 MB RAM DDR 266 (2x128 moduly), HDD Seagate 20 GB 5400 rpm, SB Live! 1024, MSI Starforce 817 (GF 2 MX, 32 MB SDRAM), modem, atd...
Na PC mam nainstalovane WindowsXP. A ted k mym problemum. Nejsem sice paran, ale sem tam si zahraju, jen tak pro uvolneni po hodinach prace na PC. Mam tu GTA3 a Mafia. Kdyz jsem nehral ty hry, tak se vse zdalo vporadku, ale kdyz zapnu hru (i GTA i Mafia), tak se mi pocitac po chvili hrani sekne a musim ho natvrdo restartovat. Zkousel uz jsem vsechno - vymena detonatoru, nova instalace systemu, prohazovani pameti a nic. Porad stejne. Po delsim case mi pak z tech vecnych restartu zacne blbnout Win a ja pak musim cely system instalovat znovu. A tak je to porad. Nekdy, pri tom seknuti se mi po delsim mackani klaves vyhodi ta znama bluescreen a na ni se pise neco o nv4_disp, coz je knihovna ovladace graf. karty. Tak nevim, v cem je problem. Vsechno dobre chladim (procak i grafarna). A jeste neco k pametim, prvni jsem mel jeden 128 MB modul, pak jsem si dokoupil dalsi a zacaly mi padat winy, tak jsem se prohodil ve slotech a pak uz to slapalo vpoho. Jen ty hry. Dokonce jsem ceska XP vymenil za anglicka (bez cracku, jen zname seriove c. - FCKGW ...), ale porad stejne. Pameti jsem testoval v Golden MEM, ale nic mi to nehlasilo. Muze byt napr vadna zakladni deska? Cim to muze byt? Jsem uz z toho dost zoufaly. Poradte a pomozte prosim.