Ufff... tak sme precital celu tuto diskusiu od zaciatku az do konca - trvalo mi to asi 2 hodiny.Nakolko som slovacisko tak nerozumiem celkom vyrazu "fitinka".
Ako som to cele tak cital, tak som si robil nejake poznamky a pisal otazky. Tiez sa chystam do vodnika a preto sosam nejake pozitivne postrehy.
Neviem preco sa tu snazite vymysliet nejaky super tvar WB? Podla mojho nazoru by uplne postacoval WB s hadikom - ten chladic to teplo do tej vody odovzda. Okrem toho vymyslat nejake brutalne tvary je technologicky narocne - moje motto je jednoduchost. Mozno bude niekto namietat, ze ucinnost je tam nizsia. O kolko? Podla mna su to zanedbatelne percenta. Treba tam mat dostatocny prietok a nie je o com.
Celkom sa mi paci ten kryt z plexi. Len to uchytenie na diery v doske sa mi moc nepozdava - je mi jasne, ze vacsi WB uz socket neunesie --> treba urobit mensi WB.A hodit ho pekne cez sponu.
![]()
Otazka je hrubka samotneho medeneho bloku a do akej hlbky treba frezovat - od toho vlastne zavisi s akou rychlostou sa odovzda teplo do vody. Nechcem aby mi WB vazil 0.5 Kg.![]()
Inak super diskusia - kopec som sa tu dozvedel. Niekto mi spominal, ze u nas na skole maju u strojarov pocitacom ovladanu CNC frezku, takze tam idem vyskusat stastie.