Zdar all,
mam krute nervy .. nainstaloval som si cisto pekne corel 11 (cely suite typical settings) .. upravoval som oc logo .. pohoda ... az na to ze mi neslo kopirovat objekty (text ano ..), hovorim, to vyriesi restart a dlabem na to .. teraz (uz to je aj po restarte od vtedy myslim) pustim zase subor oc logo a corel sa spusti, ide nacitat subor a vypne sa .. totalcmd hodi hlasku ze subor nenajdeny, a ked si to pustim rucne (corel a z neho open) tak sa to vypne a nic .. v even viewery je hlaska >>
The application, c:\program files\corel\corel graphics 11\programs\coreldrw.exe, generated an application error The error occurred on 07/01/2003 @ 16:33:52.593 The exception generated was c0000090 at address 22C5AAF3 (CdrCore110!WZoomManager__CalculateZoomPercent)
a robi to aj photopaint .. co je sakra toto za system? .. nexapem uz nic a pritom ciste wokna a predtym my to krasne slapalo vzdy, ziadny problem ... heeeelpppppp
MadCap
EDIT >> it`s magic a otvarat uz otvara ale este stale odmieta kopiroat objekty .. podotykam ze text (vramci editacie) ide .. lol ... a to som nic neurobil
EDIT2 >> a zabudol som napisat ze odmieta to robit ctrl+c (to zkopiruje) ale ctrl+v alebo aj paste cez menu alebo akokolvek inak uz nejde .. ctrl pri prenose ide, to skopne hajzel