Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: stredovy reproduktor pri 5.1

Standardní stredovy reproduktor pri 5.1

zdar, chci se zeptat. mam repro creative 5.1. vypadly pojistky a po nahozeni a nastartovani kompu sem zkousel v surround mixeru "test" pri 5.1 a stredovej mi sel hrozne potichu. zkurvil se zesilovac? pak jsem preinstaloval drivery audigy a vse bylo ok, ale bylo to tim ze v surround mixeru a settings je nastaveno "center speaker volume na mx.). myslim, ze predtim jsem ho mel na 50% a sel stejne jako predek a zadek. nevim jestli se tam neco pri vypadu proudu odpalilo nebo nevim jak jsem mel nastaveni? co myslite? jakou mate hlasitost VY v central speakeru v surround mixeru aby sel normalne. diky moc. nevim jestli je mam reklamovat, ze odesel stred

Standardní

chci se zeptat tech co maji Audigy + 5.1 repro. prosim vas, jakou mate nastavenou hlasitost v surround mixeru aby vam sel centralni repro stjne hlasite jako zbytek? default na max. nebo na 50%. nevim jestli mam vypalenej centr kanal na zesilovaci v subu, na 50% mi jde dost potichu. diky moc - specha

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní Re: stredovy reproduktor pri 5.1

Citace Původně odeslal dreamboy
    zdar, chci se zeptat. mam repro creative 5.1. vypadly pojistky a po nahozeni a nastartovani kompu sem zkousel v surround mixeru "test" pri 5.1 a stredovej mi sel hrozne potichu. *** se zesilovac? pak jsem preinstaloval drivery audigy a vse bylo ok, ale bylo to tim ze v surround mixeru a settings je nastaveno "center speaker volume na mx.). myslim, ze predtim jsem ho mel na 50% a sel stejne jako predek a zadek. nevim jestli se tam neco pri vypadu proudu odpalilo nebo nevim jak jsem mel nastaveni? co myslite? jakou mate hlasitost VY v central speakeru v surround mixeru aby sel normalne. diky moc. nevim jestli je mam reklamovat, ze odesel stred

Myslím, že kdyby už udešel kanál tak komplet. Je dosti nepravděpodobné, že by po "shoření" kanálu ještě hrál. Nejčastěji ti odejdou koncové členy, popřípadě celej budící IO, a že by centr utáhla sama zvukovka .. . .. ee. Problém bude software(ale ruku do ohně za to nedám..., možná prst )
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. SB 5.1 Live! nebo AudioMax 5.1
    Založil dexxnarsil v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.04.2005, 22:18
  2. 5.1 onboard zvukofka a Genius 5.1. Repraky ???
    Založil Hazo v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.03.2005, 18:45
  3. Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.01.2004, 10:30
  4. Rozdiel medzi SBLive 5.1 1024 a SBLIVE 5.1 DIGITAL?
    Založil Tomas Ruzicka v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.01.2003, 08:36
  5. Creative SB live! 5.1 drivers for linux
    Založil jencek v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.12.2002, 23:50

Pravidla přispívání