Páni keďže tu opäť vidím že niekto chce kupovať toto delo,v jeho vlastnom záujme ho musím vystríhať.
Prosím Vás neurobte tú chybu ako ja,t.j.nedovlečte si domov toto čudo.
Už raz som tu písal že je to nový Mercedes s výkonom Trabantu.A reklamou akú nemá ani Coca Cola.Tá ma dostala.
Za prvé - Je to 128 ale výkon o ničom.Pre porovnanie uvediem že v tom istom PC som skúšal ju + GF 2 MX 400 64 najprv s 3 D Markom 2000 a potom som jej pustil kvôli DX 9 3 D Mark 2003/ha ha ha,to už viac menej len z recesie po tom čo som videl v 2000ke/.
Takže páni - porovnanie!!! 3 D Mark 2000 - MX 400 - 5600 bodov,
FX 5200- 5900 bodov
Mal som aj nové ovládače z Netu,to isté.V podstate výkon o minimum vyšší ako karta ktorá je lacnejšia o vyše 2000Sk.Oplatí sa to kúpiť ?
Ďalší problém.Chladenie.Karta má len pasívny chladič a za pár minút je z nej hriankovač,samozrejme aj s chybami v obraze.Dal som do PC prídavný ventilátor a nič.Musel som ešte aj na ňu priskrutkovať malý vetrák.Potom to už išlo v pohode.Takže ak ste niekto predajca a niekomu ju dáte,o chvíľu Vám asi zavolá že mu blbne obraz
Vyhodil som ten šmejd von a dal si starú dobrú MX 400.Zaujímalo by ma ako túto kartu vôbec skúšali pri vývoji.Asi len na hrách od Atari.
Proste veľa peňazí za málo muziky a problémy.To je naša nová Super karta FX 5200.Aj minule som tu čítal že som nebol sám čo si na nej varil kávu.
MSI KT 4/Athlon 2 GHz/DDR 256 400/GF 2 MX 400/Win 98 SE