..... čím to taktujete - ja do teď Rage3D Tweak - ale nejak se mi teď, když mám nový kat 3.5 zamrzá comp pár vteřin po startu systému (w2k) ..... co s tím .... stalo se to taky někomu ? (jestli to už někde v diskusi je - tak sorry)![]()
..... čím to taktujete - ja do teď Rage3D Tweak - ale nejak se mi teď, když mám nový kat 3.5 zamrzá comp pár vteřin po startu systému (w2k) ..... co s tím .... stalo se to taky někomu ? (jestli to už někde v diskusi je - tak sorry)![]()
no ja mam cat 3.5 a rage 3d tweak a windows xp z zadnej problem![]()
Msi K8N Neo 4 2048 ram a64 3000+ 7600 gt
....takže asi reinstal systému do ...... )l(
Původně odeslal Jezyn
nojo me to taky ceka. Odinstaloval sem nForce2 drivery protoze jsem chtel instalovat nove a nejdou BAC a ty nove se proste nenainstalujou. Dam setup, dole najede cara, blikne to a jsem zpet ve windows.Rucne jsem prez spravce zarizeni neco aktualizoval,ale asi ne vsechno takze ted jednu na poloinstalovanych nforcech a format c: visi ve vzduchu. Btw jinak karticka slape? Me v patek prisel novy Hercul z reklamace a ted shanim fortrona,aby se situace neopakovala.
Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano
Kdyby jste pouzivali RadEdit a flashrom, tak nemate problem.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Flashnout bios staci jednou at to jde taktovat a pak by to melo jit vsim ne? Ja mam treba radeonator 2.0 a pohodkaPůvodně odeslal Dawe
I kdyz ted netaktuju nic, cekam na fortrona 350w a hlavne se bojim byt sahnout na grafiku,pac dve reklamace me naucili vazit si fungujiciho Radeona 9700
![]()
Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano
Jiz drive jsem reklVe woknech taktujou lamy !
![]()
![]()
sam ses lama![]()
![]()
![]()
ee, ja netaktuju Ragem, 3D tweakem, powerstripem a podobnejma sracickama...Původně odeslal Fireball
Ja proste zapisu frekvenci primo a je to.![]()
to je taky moznost ale pro mnohe lamy je to jednodusi ve woknech![]()
Flashrom nebo atifalsh je zde jedina spravna moznost, ne "taky moznost"![]()
Flashrom nebo atifalsh - pouč mě, co to je, kde to stáhnout, lama nejsem , tak to pochopím
Treba na RADEON ITALIA najdes jak RedEdit, tak i Atiflash.
Dost je toho i na ATI-News.de a samozrejme i jinde.
Postup je velice jednoduchy - otevres si RadEdit -> navolis si takt jadra a pameti, jakej se Ti zlibi, -> ulozis do *.rom a *.bin -> nabootujes nejlepe nejakou startovaci disketou do dosu (NIKDY nefleshuj z diskety - je to potencionalni vrazda grafiky) -> spustis flashovani prikazem typu: \FLASHROM -p 0 jmenosouboru.ROM nebo \ATIFLASH -p 0 jmenosouboru.ROM to podle toho, co budes pouzivat - je to v podstate jedno.
Jmeno souboru sis sam urcil v RadEditu. Ja osobne doporucuji nazyvat soubory podle taktu GPU a RAM - napr 305_300.ROM ap.
Uz je Ti to jasnejsi ?![]()
..ok ...dikec ... jak přijdu domů, tak si to flashnu - dík ..... z diskety ....![]()
(vždycky jsem flashoval z diskety i bios desky a grafik - trochu vzrůšo)
TY si mel ten problem s rozsipanym obrazem? a co ti rekli na reklamacce zkousel si i jinej zdroj? Jak casto se ti to delo a co pomahalo? ....Původně odeslal Hombre-CZ-
![]()
jsem s toho trochu jelen .....stahl jsem si radedit1102 a jsou tam možnosti - load, exit, help ..... asi budu muset sehnat někde bios ? ..... asi ..... kde ? .... na mou kartu .....nejlepší by byl asi z radka saphire 9700 pro ....asi ...... nebo je to jedno ? ...... teď mám BK-AMI VER 008.004.008.000
Stahni si RadEdit 1.1, nebo takovej, kterej bude mit tlacitko current a natahni BIOS z karty. Vyreseno.![]()
no hezký - This is not a vaild ATi BIOS .... no nic .... tak zas nic nebude
Ale bude !
Keep tryin - najdi si takovej Radeeit, kterej tvuj BIOS nacte a uvidis.
S tema improved a jinejma jsou vetsinou opletacky.
A jestli ho nenajdes, tak mi napis a ja Ti ho poslu.![]()
Co to placas?? Lamerske je spise porad neco flashovat. S dobrou utilitkou ala Rivatuner jde vsecko o poznani snadneji a v pohodePůvodně odeslal Dawe
. Ze tady Jezynovi neco dela problemy jeste neznamena, ze to ostatnim nejede krasne. Jediny flash u me byl na warp R9700pro bios. Podle potreby vse doladim rivatunerem nebo radeonatorem. Nedokazu si predstavit, ze pro zmenu byt JEDINEHO mhz bych zas musel neco flashovat
![]()
![]()
Dal jsem cely case do shopu. Zkusili i jiny zdroj a porad to same. Odeslali na reklamacku a za nejakych 25 DLOUHYCH dnu stravenych na TNT2 mi dosla nova. Jo rikali neco o tom,ze se prehrivaji ramky. Ted jsem si koupil novy zdroj a to Fortron 350W a pokud by se to snad stalo znova, tak jim svoji asusackou desku otriskam o hlavuPůvodně odeslal oiler
![]()
Původně odeslal Hombre-CZ-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ach jo... Hele Hombre to nema cenu...
Zustan si u "utilitky", ja proti ni nic nemam, jenom vyjadruju svuj nazor.
A jestli Ti dela problem flashovani, tak se ozvi, az se to naucis.![]()
Je to asi tak 100x jistejsi, bezpecnejsi a proste neexistuje lepsi zpusob jak zapsat nejruznejsi info do romky nez to do ni flashnout.
Nezapomen, ze tim mym blbym flashovanim muzu najednou menit informace o casovani pameti, tv-outu a jeho standartu, obnovovaci frekvenci a mnohem vice.
A nemusim si zasirat wokna nejruznejsima sracickma.![]()
Hele, nepouzivas Ty nahodou takhle i naky memory optimalizotory a podobne "utilitky" ?![]()
![]()
....chlapy, nehadejte se .... ja to flashnu.... protože jedu mimoto i na linuxu - a na něm těch utilitek na taktování r9700 moc není (možná je , ale já je nějak ještě neumím používat) ..... takže to skusím flashnout a uvidím ..... ok ? .....![]()
![]()
.... snad se to neposere ......
![]()
![]()
![]()
Ze neco vyhovuje tobe, jeste neznamena, ze je to nejlepsiPůvodně odeslal Dawe
Btw pokud ti jedna utilitka dokaze zasrat wokna, tak to uz je musis mit touhle dobou pekne zaneradene. To, ze je flashovani 100x bezpecnejsi je asi taky jenom tvuj "objev" a kvuli nemu hned nepoletim flashovat bios. Btw ja pouzil flashrom 1.3 a to prakticky jen na naflashovani odemknuteho R9700pro biosu. Nejak sem nemel potrebu to potom milionkrat flashovat
Jo a taky se mi zda, ze nejvic flashujou majitele R8500/9100, kteri to povysili az na nejaky sport, kdy se snazi mit co nejcasteji flashovany bios
![]()
Tak tohohle radoby flamu uz radsi nechame![]()
Me to fakt nebavi.
A krom toho od zitrka nepatrim k majitelum 8500, ale 9500PRO a chystam se opet "milionkrat" fleshovat![]()
Good fight, good night.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)