Citace Původně odeslal cox
Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
Citace Původně odeslal DeeKay
Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
Ale 5900 moc nehučí .. nezabírá dva sloty,to není 5800
Stačí se mrknout na kousek od Asus
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4684&level=115
Mít dnes 15000 tak bych šel radši do té Nvidie .. hlavně kvůli kompatibilitě ze hrama.
Kvuli kompatibilite s hrama?
tak to je dobrej vtip, po tom co FX5600 behala v rallispoertu poamleji nez muj R9000non pro a ve ViceCity nebylo pro mnozstvi rozsypanejch polygonu videt na krok si nedelam o ovladacich FXka iluze
Ale obraz uz je good a ve 3D dokonce sytejsi nez na ATI.

ja jsem pro R9800
wole a kdo mluví o nějaké ***é FX5600 ? já mluvím o 5900 a tam to určitě pomalu nepůjde.Je to smutné když Neverwinter Nights je při FSAA2x pomalejší na mojí grafice než na GF4 Ti 4200 s plnýma detailama.
NO ale kvoli jednej hre odsudzovat kratu to zas nie. To potom by iny mohly vytiahnut v com setko im s GF ide na tom a tom ovela shitnejsie ako s R9000np takze to sa podla jednej hry posudit neda (nehovorim ze to robis). V kopu pripadoch su vysledky v testoch odlisne FX5900vsR9800PRO (v jednom vitazi jedna v inom druha) ale co sa tyka pomeru cena/vykon/obraz podla mna urcite vedie ATI !!
Obraz asi bude lepší,nevím .. neviděl jsem 2D přes Geforce FX,ale podívej se na fórum www.rage3d.com co tam mají lidi furt za problémy s různýma hrama na ATi,je to děs No co jsem viděl ty testy tak 5900Ultra se moc teda nevyvedla,akorát klasicky neporovnali O/C R9800Pro vs FX 5900Pro