Kde v BIOSu na teto desce menit casovani pameti a jak zvednout FSB nad 166MHz ? BIOS F2
Kde v BIOSu na teto desce menit casovani pameti a jak zvednout FSB nad 166MHz ? BIOS F2
Ctrl+F1, nastavení pamětí. A FSB na 166Mhz..., přečti si starší thredy, bylo to tady několikrát omíláno. Jelikož VAX-A serie desek už není tak overclocking friendly jako VAX 1.1, tak pomůže jen modifikace desky. Ale v případě AMD Barton nebo AMD Thoroughbred B0 FSB 166MHz CPU se automaticky objeví menu od 166-250 MHz FSB.
Ale protože předpokládám, že máš 133Mhz FSB CPU, tak počkej, až ti odpoví NOD, Millisix,Deekay.
Mám málo času![]()
AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |
No tak časovanie je tam kde napísal SPEC.Čo sa týka tej fsb tak sa to tu preberalo asi mesiav dozadu možno trochu viac/použi funkciu HĽADAŤ/. Ale važne na doske maš DIP s ktorým nastavuješ Fsb máš len dve možnosti AUTO/133 hned vedľa toho máš/musíš sa dobre pozrieť/ volné kontakty ktoré keď spojíš tak sa ti doska rozbehne na 166 aj bez 166MHz procíku.![]()
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
Mam vedla toho Dip-u uz len 2 kontakty. Ktore je treba spojit na FSB 166.
Ano to je ono.Keď ich spojíš tak ti to pofachá na 166.Ja to mám tak že 1off a 2on a fičí to na166
V akej polohe ma byt DIP. Jednotka je ktory ? Ten prostredny alebo krajny ? Su z toho fotky niekde na webe? Ja ich na doske nemam ocislovane. MB rev. 1.0
Ako mozes mat rev.1.0?Ved ja mam 1.1 a to si tu doku kupoval istotne po mne.
No pretoze je to KT 400A chipset. Doska je GA-7VAX1394-A. Mam ju asi 5 dni. Ale to pisem aj v nazve threadu. Preto potrebujem radu, lebo na tuto dosku na webe nemozem nic rozumne najst.
Takhle to vypadá na VAX rev. 1.2. To, co je červeně, musíš spojit(je jedno jak). ale někdo tu tvrdil že na VAX-A už to nejde, nevím, prostě to vyzkoušej neboj, nic neodhulíš. Zbytek už byl řečen.[/img]
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)