Citace Původně odeslal mico
Vcera som teda zrusil objednavku na tie tie 6cm ventilatory. A zaroven mi darovali 2 mriezky - asi odmontovane z dakeho chladica - mozno titan. Ze normalne to nepredavaju.
Pozeral som case - na zdroji nebude problem odcviknut tu mriezku. Ale ten druhy otvor bude tazsie vyrezat. Este ze tam je tolko dierok.
Mozno by nebolo zle este pridat nejake otvory na zdroji - tie co tam su smeruju k CD mechanikam a suplikom. Hodili by sa dake aj na dne zdroja ale to asi nepojde. Alebo iny zdroj. Dost spekujujem nad 350W FORTRONom. Ale mozno bude lepsie predat case a kupit ho do noveho (rovnakeho alebo podobneho tvojmu ) Celkovo by sa mi hodil maly upgrade (MB+BARTON)
...normalne tie mriezky 80mm stoja v GME 25,-Sk

...jo na zdroji to ide uplne v pohode, ale na casey je to horsie ja som si nakreslil na papier kruh s priemerom 8cm, ktory som vystrihol a fixkou obkreslil na tu zadnu stranu, potom som vycvakal co sa dalo a zvysky toho plechu som dobrusil podla tej obkreslenej kruznice no a nakoniec som na tu hranu dal ciernu buzirku z kabla a vyzera to Good