muze mi negdo z vas rict kde je na boardu to cidlo co meri tu druhou teplotu?

nemyslim si ze by bylo primo v chipsetu, spis bych to tipoval na ten Winbond co vlastne obstarava celou diagnostiku, jinak nigde na desce sem si zadneho cidla nevsiml, tak me opravte jestli se mylim

no a jestli je to z toho Winbondu, tak ja ho mam umisteny dole u PCI slotu, takze asi tak k mereni teploty toho NB

myslim si ze by to odpovidalo, nez sem sundal tu ruzovou zvejku z pasivu na NB tak ten pasiv byl studeny a ja se nebyl schopny dostat ani na 166FSB, jak sem tam dal stribrnou pastu a trochu ho olapoval tak sem na tom neudrzel ruku, ale teploty to ukazovalo furt stejne cca 35 load

takze tomu fakt neverim ze by to byla teplota NB, protoze pri 35 si prece nespalim ruku

ted tam mam nejaky CoolerMaster a lip vetrany case a mam cca 31 load a 35 Burn, maximalne se dostanu na 185FSB (hold revize 1.0)

2 Hidden.Death: no ja tam mam taky chladic z CPU (toci mi cca 6800) a potreboval bych taky snizit teplotu, takze bych videl bohuzel uz jen 3 moznosti:
- jeste lip odvetrat case, tzn. pridat jeste nejaky vetrak na vyfukovani ze skrine
- udelat tunel z bocnice primo k Nb a tak tam privest studeny vzduch primo zvenku

jestli mi ani tohle nepomuze k vyssim FSB tak bud prubnu Vmod chipsetu, nebo ten MoBo rovnou vyhodim a koupim neco jineho