Citace Původně odeslal BeachKEN
Citace Původně odeslal JohnnZ
Hm, hele podivej se na sebe jaks dopadl s MSI Tickem, tebe bych mohl dat jako dalsi priklad. Core/Mem mas 250/500 a pretaktovals 295/608 a to na ni mas 3,6ns Hynixy. Ja sem koupil Manli Ti 4200, default je taktovana 250/513 a jsou na ni Samsungy 4ns, pretaktoval sem ji na 320/680 . Navic kvalita obrazu je naprosto vynikajici, lepsi nez na ATI Radeonu 8500, co sem mel pred tim, a to je co rict. Problem u Manli je, ze maji spoustu grafik spatnych. Me je to ale putna, protoze mi reklamovane zbozi meni hned v obchode za nove. Takze No Problemo.

A jak sem rikal predtim: MSI grafiky = Unterwasser.
Ty si padlej na hlavu ManLi a dobrej obraz? Ty jsi asi nikdy neviděl Matrox viď? Jestli jsi koukal na R8500 taky od ManLi, tak se ničemu nedivim. To, jak to mám přetaktovaný, není ještě finální stádium, hoď jsem přesné označení pamětí. Tyhle jdou možná takhle taktit, ale ve výsledku nebudou rychlejší než moje Hynix. On totiž rozdíl 0,4ns je na grafárnách sakra znát. Taky by mě zajímalo skóre v 3DMarku01SE - ikdyž bude zkreslené tvým FSB400 a DDR400.
Hele obraz mojeho Ticka je naprosto v pohode. Skore mam 12500, ted mam AthlonXP 1800+ @ 1800Mhz. (200*9). To by me zajimalo jak to myslis s tema pametma?? Jako ze pameti na 340 maji mensi vykon nez pameti na 300