Dakujem za prispevky. Aky mam case? Obrazok som vlozil pod meno. Je to MJC E3-USB 350W P4 ATX. Moja verzia ma ale bocny plech obycajny - neviete co to tam dali za tanier? Vyzera to jak ventilacia. Nie je to nic extra, ale ani uplny shajt. 350W zdroj asi tiez nebude nic extra, ale zatial sa drzi. Lenze v predu to vyriesili tak prapodivne (museli by ste vidiet z vnutra-predna maska je pekna-zial neprakticka) ze tam ventilator fakt nema zmysel davat. Preto som spekuloval dat nieco na dno. Su tam pripravene pekne 4 otvory. Pridavny fan pod zdrojom taha vzduch od procaku von a vznika slusny podtlak (tie skary na bokoch su pekne studene prudenim vzduchu). Ale aj tak by som chcel este nejako zvysit prievan, lebo ked je vonku tak 30stupnov (leto len zacina!) a v supliku mam disk - tak dosahujem rekordnych 63stupnov! Ked je normalne pocasie tak to je 50-57. Nepretaktovane 44-50. Viem ze tam uz moc moznosti vetrania nemam, preto rozmyslam nad tym exotickym riesienim 4 6*6cm ventilatory na dne. Hluk znesiem. Tahali by ten najchladnejsi vzduch, nie? Aj ked ma odhovarate, ak budem mat moznost si ich pozicat, 1-2 tam dam a vyskusam a dam samozrejme vediet ako som pochodil.
Ten podpis si zvacsim (aj ked na OPERE staci stlacit par krat + a vidim aj size1

) Len som chcel tym protestovat proti zmensovaniu podpisov (1.7.sa blizi!) Celkom sa mi to zapacilo a menim ho len kvoli vam!