Robil som pomocou fotaku videjka. Su vsak vo formate mov (QT) a su brutalne velke (1min = 20MB). Potrebujem ich preto nejak zmensit, najlepsie to dat do divxu. Vie niekto ako na to![]()
Dikes
Robil som pomocou fotaku videjka. Su vsak vo formate mov (QT) a su brutalne velke (1min = 20MB). Potrebujem ich preto nejak zmensit, najlepsie to dat do divxu. Vie niekto ako na to![]()
Dikes
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
dej di nekde vyhledat soubor radtools.exe ten to umi.Původně odeslal Haldo
link na jejich stranku je radtools.com myslim, ale nejsem si jist.
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
Dik, prave som to stiahol, idem to vyskusat.Původně odeslal Hynchenzo
radtools.com to nie je a google sa nejako nechyta...
Hodite mi link?
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Asi TUPůvodně odeslal Axel
Intel Pentium 4 2,4GHz 512kb, ASUS P4S533, 512MB DDRAM 333, SUPERGRACE 8500 64MB 275/2x275 VIVO, SOUND BLASTER Audigy2 Platinum, 3Com 905C TX-M, :HANSOL 701A 17\" ...
Daj si vyhladavat v googli "radtools.exe". Hned prvy odkaz je: http://alag3.mfa.kfki.hu/ftp/. Odtial som to tahal.
Fici to vynikajuco. Akurat neviem preco mi pri kompresii do DivX po spusteni s MP6.4 hadze nejaku chybu. Na to sa este musim pozriet, ale pravdepodobne je chyba v systeme, nie v programe.
Thanx, stiahol som to - to ftp mi nejde, pouzil som homepage
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)