Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: reklamace desky v Alzasoftu

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

Standardní reklamace desky v Alzasoftu

tak v patek to bude 30 den od podani reklamace(pokud se pocita i ten co jsem tam to prinesl), ale i tak to vychazi na patek cili v sobotu stejne nemaj otevreno. Nejhorsi je ze se mi zatim vubec neozvali a ja bych nerad dopadl jak Maul a v patek se taky stehuji to me asi klepne.
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Oni se to ozvat nemusej, kazdopadne si tam zavolej at vis na cem ses. Jdi tam v patek, v pripade ze nebude reklamace vyrizena, tak si to nech nejdriv napsat pisemne a teprve pak chtej penize ! Ne naopak Mas tim pade v ruce papir, ze reklamace nebyla vyrizena do 30ti dnu.

Vliv
    291

Standardní

zavolam, uz jsem tam psal a na to taky nereagujou , ja se z tech nasich prodejcu poseru, kdybych tu desku tam koupil aspon ja to bych si aspon mohl nadavat
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    IBM T40

Vliv
    291

Standardní

tak jim prej jeste nedosla a ze se mam stavit v patek a ze to vyridime na miste, jaka muze teda nastat situace. Kdyz deska nebude, necham si napsat potvrzeni ze reklamace nebyla do 30 dnu od podani vyrizena a pak asi muzu hned chtit penize ne? protoze zadnou ekv. desku tam ted nemaj. nebo jeste neco na co bych se mel pripravit?
    IBM T40

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Proste tam prides, bud bude deska nebo budou penize nebo s tvym souhlasem neco jinyho = jina deska nebo trena i jinej HW. Ovsem v pripade vymeny si ohlidej aby bylo napsany co a kdy, protoze je to novej kus = nova zaruka.

Pokud nebude deska a ty nechces nich jinyho, tak by ti meli vratit prachy na miste (faktura ti zustane, k ni ti vystavej doboropis). Pokud budou kecat neco ze az pristi tejnen, pripadne deska pride v pondeli ... tak si nech potvrdit zes tam byl a ze reklamace nebyla dosud vyrizena. Stim papirem bys pak moh jit na COI (v Maulove pripade je to trochu slozitejsi).

Vliv
    291

Standardní

dikas snad to dobre dopadne a ja v patek pojedu v klidu domu
    IBM T40

Member
    Vliv
    278

Standardní Taky tak :(

Je to až k nevíře, ale já tohle mám doslova s Alzasoftem stejný!
    Střihací karta přijata do reklamace 29.5.03 a doteď dělaj mrtvýho brouka! Zítra tam naběhnu v podobném tónu. Tolik haněná Monima mi alespoň dala SMS informaci o tom, kdy se mám k nim dostavit. Tohle neférové chování vůči malým a pro ně jistě bezvýznamným zákazníkům mne už začíná pěkně užírat né-li srát a na co si ty k*rvy berou email a mobil, když ho ani neráčej použít
    No, snad to bude ok.

Member
    Vliv
    278

Standardní Re: Taky tak :(

Citace Původně odeslal Milx
    Je to až k nevíře, ale já tohle mám doslova s Alzasoftem stejný!
    Střihací karta přijata do reklamace 29.5.03 a doteď dělaj mrtvýho brouka! Zítra tam naběhnu v podobném tónu. Tolik haněná Monima mi alespoň dala SMS informaci o tom, kdy se mám k nim dostavit. Tohle neférové chování vůči malým a pro ně jistě bezvýznamným zákazníkům mne už začíná pěkně užírat né-li srát a na co si ty k*rvy berou email a mobil, když ho ani neráčej použít
    No, snad to bude ok.

Tak já (zatím) zdárně doreklamoval výměnou za nový kus a tím i novou záruční dobou (ta první karta měla jen rok). S tím dlouhým čekáním na jejich odezvu asi takto: Né nadarmo mají na RMA formuláři malým písmem dovětek, že SKUTEČNÝ DATUM VYŘÍZENÍ ZAKÁZKY NEMUSÍ BÝT STEJNÉ S DATEM PŘEDÁNÍ...jak prosté a člověk navyklý na zavolání prodejcem by takhle mohl čekat celou věčnost...
    TAKŽE NESPOLÉHAT NA NĚJAKOU ODEZVU!

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní Re: Taky tak :(

Citace Původně odeslal Milx
    Né nadarmo mají na RMA formuláři malým písmem dovětek, že SKUTEČNÝ DATUM VYŘÍZENÍ ZAKÁZKY NEMUSÍ BÝT STEJNÉ S DATEM PŘEDÁNÍ...jak prosté a člověk navyklý na zavolání prodejcem by takhle mohl čekat celou věčnost...
    TAKŽE NESPOLÉHAT NA NĚJAKO ODEZVU!
    Zákon neukládá povinnost informovat o vyřízení reklamace, většina prodejců to však dělá.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Neuspesna reklamace desky
    Založil J.Wade v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 21.02.2006, 22:46
  2. Reklamace monitoru v Alzasoftu
    Založil Might v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.06.2004, 20:35
  3. Reklamace desky
    Založil Slayer(CZ) v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1