Já mám s touto firmou,přesně opačnou zkušenost. Objednané zboží jsem musel dvakrát telefonicky urgovat. Po druhé mi řekli, že se ztratila moje objednávka a telefonicky jsedm ji musel nadiktovat znovu, druhý den mi volali, že ztratili moji adresu, další den mi opět volali, že opět ztratili adresu a jsou tam nějaké nesrovnalosti. Po třech týdnech od od objednání jsem konečně zboží obdržel, ale dodávka byla nekompletní, chyběly kabely a ovladače k tiskárně a záruční list. Další týden po dvou urgencích (a to mě ještě řekli že jsem si ovladače a záručák k tiskárně ztratil sám) jim trvalo než dodali kabely, které jsem si na poště nemohl vyzvednout, protože místo dodací adresy vyplnili fakturační adresu, která zněla na jiné jméno a protože to bylo zasláno doporučeně, tak mi to na poště nevydali a poslali to zpět. Čekal jsem, další dva dny, než to Z Impaccomputeru zaslali znovu. Zásilka byla opět nekompletní, chyběl záruční list k tiskárně. Po dalším telefonátu mi bylo slíbeno, že mi ho obratem pošlou. Mezi tím se u tiskárny projevila závada a bylo potřeba ji odeslat do servisu. To jsem udělal, ale musel jsem opravu uhradit, protože do dnes nemám ten záruční list (už je to rok). S takovýmhle přístupem může jít celý Ipactcomputer do pr**le. (obzvlášť pan Dolín, který to celé vyřizoval) Před zákazníkem jsem vypadal jako blb, kterému trvá měsíc než dodá objednané zboží.Původně odeslal Cred