Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: vysoká hodnota cpu utilization v HDtach

Standardní vysoká hodnota cpu utilization v HDtach

HD tach mi ukazuje cpu utilization 60%. Připadá mi to trochu nenormální, mám téměř 4dny starou instalaci Wxp. V grafu nahoře, kde je zobrazena křivka rychlosti čtení (doufám, že jsem se nespletl), mám stále se opakující propady (špičky směrem dolů). Taky když jsem pozoroval pc, tak když na něm nedělám, tak si v určitejch intervalech hrabe na disk. Zřejmě to nějak souvisí s tim cpu ut. Zkoušel jsem vyhodit všechny rezidenty, takty na default a stále stejný. Nevíte někdo co s tim je?

Standardní

neni zapnutý indexing service zapnuto DMA

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

s Baracudama občas HDtach haluzí ve vytížení cpu...nejsi jedinej,ale to DMA si překontroluj

Standardní

jj to vypada na vyple DMA .. inak to neni mozne
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

HDD mam na primárním řadiči jako master, cdrw na sekundáru jako master, aktuální režim přenosu mám UDMA5 a UDMA2.

Ještě jedna zajímavá věc. Ségra má durona, stejnou mobo, barracudu 40Gb, Wxp a v sandře má o 35000 namísto 23000 u mě. To se mi zdá děsně divný-tak vysoký rozdíl. HDD a CDRW má na jeden řadič jako master a slave. HDtach jsem u ní ještě nezkoušel.

Kámoš má ten samý disk co já na desce s kt333 (netaktovaný), hodnoty z HDtachu a sandry má téměř stejný jako já, jen to cpu utilization time má 3,5%.

Bráchovi skládal pc taky s diskem barracudou 40Gb (desku nevim) a měl přesně to samý, sandra ukazovala rychlost podstatně větší (stejnou jako u mý ségry) než naše 60gb.

Můžete mi to někdo vysvětlit?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ABIT IS7 - hodinka otazok :-) - CPU vs. HDD
    Založil gamesforever v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 31.07.2004, 10:27
  2. USB/LPT a vysoká teplota/zátěž CPU
    Založil Anduril v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.07.2004, 09:07
  3. HDtach a zatez CPU pri praci s HDD >> mam 60%, kolik v
    Založil Ogre v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7