Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: ADSLkáři spojte se!!! Telecom útočí...

Standardní ADSLkáři spojte se!!! Telecom útočí...

svi.. jedny žlutý,já bych je ....přečtěte si tento článek-
    http://www.mobil.cz/fixni_spojeni/AD...dsl030620.html

Standardní

Zajímal by mě tvůj názor?
    Nemůžu hodnotit jakož nezkušený!!!!
    ohledně 10 Gb pro jednoho to "podle mě stačí" ,ale pokud dostane někdo nápad sdílet toto připojení tak už 10 gb není zas tak moc!!

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

No reknu ti to asi tak. Byl sem na SH a tam byl limit taky. Uz si nepamatuju, estli 5 nebo 10, to je fuk, ale stacil mi. Jenze si uvedom, ze tam bylo radove rychlesi pripojeni, a ze 90% veci se do toho nepocitalo, paac co stahnul jeden clovek, to hodil na FTP a ostatni si to stali lokalne.

Takze pokud se ti pocita vsechno, tak je to malo. Navic je to podstatne horsi nabidka, nez ta puvodni, protoze ti maximum klesne na 1/2. Dalsi proti je, ze rychlou linku chci proto, abych se moh cumet na video online, posluchat radio ..., coz se s limitem neda. A hlavne, podivej se par km na zapad a porovnej (staci v ramci kurzu, platy zanedbej) ceny a parametry. I kdyby mel CTc stejny naklady (jako ze ma aspon o 40% nizsi) tak by musel chtit tech 1500+- vsetne DPH za 1Mb synchro (=obousmerne) bez omezeni.

Standardní

VE tvích odkazech jsem našel jeden zajímavej článek::::
    Je podivné, s jakou lehkostí pokaždé přeskočí podobná debata o legitimnosti kroků Telecomu do rozepře, co by vlastně jeho lepší chování uživatelům přineslo. Připomíná mi to historku o zajatcích v koncentračním táboře, kteří se za příděl krajíce chleba denně navíc přestali bouřit a ještě ochotně pomáhali s odklízením těl mrtvých spoluvězňů. Jenže tentokrát má ten chleba druhou stranu plesnivou. Je zřejmé, že zavedení limitu na stažená data je při stejné ceně krok zpět. Také to, že někdo skutečně nemá tušení, jak využít připojení o kapacitě srovnatelné, jako je běžná ve vyspělém světě, je přímým důsledkem ostudného stavu telekomunikací u nás za posledních 12 let. Ono odsud se to možná nezdá, ale díky ČTc je tu skutečně nezanedbatelná vrstva lidí, kteří internet vážně *neumí používat*, a to jen díky tomu, že jsou za léta vycepovaní hlídat každou minutu, po kterou jsou "on-line." Dokáží bleskově postahovat pár nových článků, zjistit jízdní řád a stáhnout poštu. To je ale internet sotva z poloviny devadesátých let. Je víc než pravděpodobné, že obsah k využití pořádně tlustých linek tu bude dříve než brzy a podobné diskuse nám pak budou připadat malicherné a směšné. V počátcích tisku by se nejspíš každý člověk také pěkně podivoval, proč by noviny měly vycházet častěji než jednou za měsíc.
    A co se týče datových limitů, pak kromě toho, že Telecomu stejně jako jiným providerům není nic do toho, co si pronajatou částí kanálu stahujete, je trošku podivné jejich lamentování nad objemem. Oni přece nabízí konektivitu, co je tedy překvapuje na tom, že vy ji využíváte? Stěžuje si snad poskytovatel jiného typu služby, že je o ni zájem? Nikoli, dělá vše pro to, aby uspokojil co největší počet zákazníků. Jenže v monopolním sevření je tak snadné udržovat vyšší ceny. Pro Telecom i pro poskytovatele alternativních cest.

A s tim západem mno stačí se kouknout na východ "hned vedle" na slovensku maj 2mb/s za 1300 +- 50 kš bez limitu!!!!!!!!!
    Tio by se ČR měla stidět!!

Standardní

Citace Původně odeslal TIMBERJACK
    A s tim západem mno stačí se kouknout na východ "hned vedle" na slovensku maj 2mb/s za 1300 +- 50 kš bez limitu!!!!!!!!!
    to si zo mna robis srandu ze? este mi ukaz kde si nieco take ftipne sci-fi nasiel a ja si to zajtra necham zaviest !!!!!!!!!
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

sou to cu.aci to si radsi pockam as intercable zprovozni inet pres kabel a dal se budu pi.it s dial upem
    Msi K8N Neo 4 2048 ram a64 3000+ 7600 gt

Standardní

nebot sem nasel nektery nesrovnalosti tak jak to teda je...
    1. tech 512 klesne po 10GB na 192 nebo na 64 ?
    2. NAT nebude ?
    3. Pokud sem si koupil tu 192 bude mi to automaticky prevedeno na tu novou verzi pausalu nebo se budu moct rozhodnout jestli budu pouzivat starou nebo novou ?
    THX

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Precet sis ty clanky na ktery sou tu linky ?, cet si tohle ?
    http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25077

Tak si to projdi jeste jednou.

1. 64
    2. ne, rusi se
    3. ne, ale pokud si das novou, uz neni cesta zpet.

Standardní

Take me moc nepotesili. Pouzivam ADSL pro klasicke brouzdani po www, pracovne VoIP a VPN + obcas nejake P2P a internetova radia. Za mesic protocim cca 25 GB, takze asi zustanu u puvodniho tarifu.

Standardní

Citace Původně odeslal simhap
    Take me moc nepotesili. Pouzivam ADSL pro klasicke brouzdani po www, pracovne VoIP a VPN + obcas nejake P2P a internetova radia. Za mesic protocim cca 25 GB, takze asi zustanu u puvodniho tarifu.
    Moje řeč, 10 GB je somrácký příděl, který vysosám tak za čtyři dny, to ať si strčí někam.

btw. teď jim to zase dvě hodiny nefakalo, nepřešlo to ani přes připojení k síti, sem málem rozmlátil svojeho keyba .
    ...zzzzzz

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    to si zo mna robis srandu ze? este mi ukaz kde si nieco take ftipne sci-fi nasiel a ja si to zajtra necham zaviest !!!!!!!!!
    MadCap
    Oj moc se ti omlouvám čet jsem to na rychlo a tak jsem kliknul na SLOVINSKO a néé Slovensko fakt sory

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    MadCap
    Oj moc se ti omlouvám čet jsem to na rychlo a tak jsem kliknul na SLOVINSKO a néé Slovensko fakt sory
    jj v pohode .. keby to tak bola pravda
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Precet sis ty clanky na ktery sou tu linky ?, cet si tohle ?
    http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25077

Tak si to projdi jeste jednou.

1. 64
    2. ne, rusi se
    3. ne, ale pokud si das novou, uz neni cesta zpet.
    1. http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=56 tady uvadej 192
    4. http://www.lupa.cz/clanek.php3?show=2897

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

Citace Původně odeslal d@rI(
    hehe jenze to by sis musel precist novejsi clanky na tom samym servru http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=57

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Citace Původně odeslal Maxik
    Citace Původně odeslal d@rI(
    hehe jenze to by sis musel precist novejsi clanky na tom samym servru http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=57
    HUPS
    mno kazdopadne je to vsechno podle posledniho clanku na lupe blbe takze nakonec bude ten prvni clanek skutecnosti ....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29

Pravidla přispívání