Už článek vyšel a je v něm dost odkazů na S.N.D.S. Pokud máš zájem, můžeš se podívat. http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16753Původně odeslal Marek.Sedlar
BTW - četl jsem tvůj příspěvek v jiném threadu, kde jsi popisoval, co se stalo při zvednutí napájení na 1,75V.
"Já dám 147 Mhz na základní napětí,jakmile dám 150 Mhz,tak jsem skončil,nepomohlo dát napětí na procáku ani na 1.75 V,jelo to chvíli a pak se počítač sám vypnul,nebo se restartoval.Takže nějaké větší zvyšování je u této desky totálně na nic,navíc jsem si zkoušel flashnout nový bios 1003 beta 001 a napsalo mi to že to není pro mojí desku,přitom ten bios je správný,je to divné..."
Ano, počítač se sám vypnul nebo restartoval. Zapracovala totiž druhá z tepelných ochran P4. Ta při zjištění určité teploty, snímané z čidla pro řízení DUTY cycles comp resetne nebo vypne. Neumím si dost dobře představit, jaké watty jsi na takto přetaktovaném P4 s VCore 1,75V měl, ale bylo to zřejmě hodně přes 100W. Ta druhá ochrana, pokud se nepletu, shodí počítač při dosažení teploty 135°C !!
UPDATE - asi to není tou teplotou. Zřejmě se přetíží zdroj nebo regulace na desce a spadne to.