@Umbro: Pokuds to nejen dobre ocitoval, ale traky sis precet, co citujes, tak sis jiste vsim, ze mi nejde zdaleka jen o tu velikost a ze ten USER.DAT je z tech trech s odstupem ten nejmensi. Kdyz ovsem po uklizeni na disku zustava 240 MB volnejch, tak je kazdej zbytecnej pulMB navic.

Nikde jsem nepsal, ze chci ty soubory mazat. Ten swap se vyjasnil uplne, ale ty ostatni 2 bych rad oprostil od zaznamu cinnosti, ktery jsem tu konal taky treba pred vic nez rokem. A je moc zajimavy, ze v tom USERu je uvedenej piratskej popup, kterej jsem z registru pomoci Regeditu vyhodil. Taky jsou tam vsechny mozny "favority", ktery jsem pro jistotu smazal, protoze me tahle blbost vubec nezajima (adresy stranek, ktery patrej mezi moje skutecny "favority", jsou mi tak duverny, ze je mam zadany rucne rychlejc, nez bych je v tomhle seznamu nasel). Taky nevim, kdo mi sem furt nejaky cpe (no pravda, naky jsem pochytal uz z original W98 CD, ale nejak tam objevuju porad novy, i od zdanlive serioznich firem, na jejichz produktech ale absolutne nemam zajem a nevim, ze bych nekdy s nima byl v kontaktu )