Tak ja to risknem, ale videl som v cenniku tu starsiu a najnovsiu toshibu toho mojho dodavatela, ked ma v predajni pre mna tu starsiu ktora stoji o 50sk s dph menej ako najnovsia verzia tak ho poprosim nech mi donesie aspon tu novu verziu, inak vsetko mam teac, cdrom citacku 40x, cd napalovacku 40x rychlostnu,ziadny problem zatial naozaj, takze , ale to praskanie pri restarte na teacu dvd ma desi, a stala sa mi pri kupe citacky taka naprijemnost doniesli mi jednu a necitala vsetko , len len vyreklamovali, potom doniesli druhu aj ta bola zla, az ta tretia ,, no chvala bohu zatial ok. Takze ani Toshiba ma asi nemusi sklamat, skusim to od nich raz kupit ked to uz tak dlho robia, ved sleduju recenzie, a ked vidia ako na zakaznikov vplyva vselico tak sa aj snazia urcite, a najnovsiu este netestoval nik, moze mat vselico v sebe ukryte , citanie DVD RW mi je na nic, ani CD RW nepouzivam, nejakych 15sk za cd r predsa nebudem kupovat CD RW a mazat a babrat sa, a DVD nebudem pouzivat na blbosti takze co tam dam tam zostane, a mazat tiez nebudem musiet.
Bojim sa len u tej Toshiby aby ma v jeden krasny vecer nena... hnevala ze neprecita trosku skrabnute DVD.![]()