Citace Původně odeslal AjsTi
Ja sem tady najchytrejsi , i ked mam isto konkurenciu On vie kto to je. No narazal som na odporucanie tych pameti a v inom threade , si pisal aka je Asus zla a sam ju mas. Ono kazdy vyrobca urobi chybu , kus od kusu , ale zase kvoli tomu nadavat ze je to nekvalitne. No a k tomu zdroju , isto si studovany a je Ti jasne ze ASUS dosky su narocne na zdroje , jedny z najviac a o tvojom zdroji , ktory nema ani znacku a ma sice 300w ale teoreticky tak 250w sa da polemizovat. Takze problem vyrieseny a ak predsa nie , spytaj sa , pripadne si pozri moju zostavu a je tam ine ako doporucujes co sa tyka pameti , i zdroj je iny a slapeto bez problemov a do mam case skoro plnu.
Co se týče zdroje, tak mám Suntek 300W PFC - což není nějaký neznačkový shit. Je fakt, že z něj začínám mít takové smíšené pocity (asi jim ho do Monimy půjdu hodit na hlavu, ale až bude nový), ale zatím nemám peníze na novej, pak bych koupil Fortrona, nebo Aopen, kterej má megavětrák přes celou spodní stranu, takže by i odváděl dobře teplo z compu, Enermax je sice bomba, jenže stojí jak dva 350W Fortrony.