Citace Původně odeslal Massaro
Citace Původně odeslal kubajzz
Jo přesně tak. Za tyhle prachy 4.1 koupíš jenom humus. To už si radši kup lepší 2 repráky.
No já bych s tebou nesouhlasil. zmiňované Creative Labs Inspire 4400 OEM by podle mě Ogremu stačily (stojej pod 1800.-). Píše, že nechce žádnej highend a pojede přes Live!1024. Na hraní her a občasné poslouchání MP3 by to úplně stačilo. Vyhazovat další pár tisíc za dřevo mi v tomto připadě připadá zbytečné. Sám jsem měl od Creativu FPS1600 (nebo nějak tak) a na ozvučení PC mě to bohatě stačilo. Prostě je třeba se rozhodnout na co všechny bedny potřebuju a podle toho vybrat.
Navíc ty Creative Labs Inspire 4400 nevypadaj vůbec hnusně.
nevim ja ty ale drevo je drevo, kdyz je reprak ve dreve tak je to jinej zvuk nez kdyz mas bakelitovou krabicku.
priznavam sam mam creative desktop theater5300 ale tady to bylo podmineno nedostatkem penez jinak bych mel doma geniusi a navic me je nechal LULLU za velmi solidni cenu, podle me Orge(snad to je spravne) di do toho na co mas prachy!! aby zase clovek cekal 1mesic na prachy a byl pritom bez hudby to neeee protoze ticho skodi zdravi