Citace Původně odeslal Marek
Citace Původně odeslal Vitekv
od A70 ma odradilo
4 baterky -
- povazuji za vyhodu, vydrzi opravdu dlouho
-pruzky behajuce po displayi pri zoomovani a ostreni(niektore modely viac niektore menej) .
to jsem u me A60 nezaregistroval, ale sami lide, kteri si stezuji uznavaji, ze to je vetsinou neznatelne
-uplne hladke krycie sklicko na displayi je cire a vytrca takze sa hned cele doskrabe a pada pod nen prach lebo neni dobre utesnene.
pouzivam ochrannou folii a prach tam nemam
-Ale to by sa vsetko este dalo skusnut, nedokazal som sa vsak zmierit s faktom ze A70 nema mass storage .
Mam XP a tam neni problem a navic jsem stejne poridil ctecku za 200 Kc, takze je to jedno.
1.mno to ze fotak bezi na 4 baterky skor znamena ze zere jak krava ako ze dlhsie vydrzi.Pretoze urobit fotak ktory vydrzi rovnako dlho na 2 je zlozitejsie ,nie?
2.nemal by som to srdce vyhodit tolke prachy za nieco o com uz dopredu viem ze to je dodrbane a budem tam este musiet lepit folie, lebo navrhari su ***..
3.A70 nema mass storage, to znamena ze snimky s neho mozno stiahnes aj bez ovladacov, ale nehlasi sa ako extreny disk, takze nana kartu bez citacky nic nenahras a ked to tam uz hodis tak to bez citacky zas neskpones na iny komp.A ja chcem mat fotak ako "USB flash disk".
Na ty 4 baterky vydrzi setsakra dlouho. Mam obyc GP1800mAh (podle testu naprosty shit) a ted jsem 2x otocil 128MB kartu a furt to jede.
Ja na Te netlacim, aby sis ho koupil, jenom vysvetluju, ze ty vytky jsou vcelku nepodstatne.