Citace Původně odeslal Mirek
Dee: Naprd neni, matematika je prakticka a MOV a MOVSD instrukce se pouzivaji, tak proc naprd? Protoze Athlon ma horsi vysledky v MOV a MOVSD testu? Rob prece nemuze za latency cache na Athlonech ...

Skoda ze je linej a nedolal TestCPU 2, tam uz by byla detekce snad i aktualni

CelT 1.4GHz, i815EP-B

MOV test (MB/s) 1261
MOVSD test (MB/s) 4025
Výpočty (sec) 1,08
Dhrystones (index) 519
Whetstones (index) 546
MIPS (index) 556
MFLOPS (index) 638

pod WinXP je vetsina testu rychlejsi nez pod Win98
Nejde o cache ani o nic jinyho - jde o to ze to prave meri jednodlivy casti a nakej celkovej vysledek proste neni
Navic jaksi neverim programum ktery maj CPU obenchovany za par sekund - jsou tam pak obrovsky relativni chyby

Brucefovi se proste nelibil SuperPI tak si nasel tohle
Stejne si kazdej dycky najde bench kterej sedi zrovna na jeho PC ale podle me jsou vsechny stejne uplne nanic protoze absolutne neodrazej realnej vykon a naky cisilka , ktery si kazdej muze interpretovat jinak a nikdo nerekne ze kdyz ma jedna sestava vetsi tohle cisilko nez jina tak bude rychlejsi v tomhle a naopak
Proste jediny spravny jsou aplikacni benche a to vzdycky podle toho na co se dany PC bude pouzivat.
Jednoduse receno ja si muzu honit triho ze mam vic v superPI, vy zase ze mate vic ze mate vetsi propustnost cache
Vysledek je takovej ze se to stejne v realu ani jedno neprojevi

PS: Proc jsou tam asi zrovna zakhrnuty MOV a MOVSD? A ne neco jinyho?

PS2: Koukam ze nema horsi v obou ale jen v MOVSD

PS3: Doma na disku sem nasel este nakou starsi verzi nez 0.96 a s tim mam izsi vysledky nez s 0.96 to je teda haluz