Citace Původně odeslal MARA.T
jj, toz asi takhle, to PR ze je pro laiky bych snesl,ale proc me tu teda jisti xxx lidi osocovaly ze ty Bartony na 3 a 3.2 GHZ(mysleno + (PR)), buzerovaly ze nejedou na zkutecnych 3 a 3.2 GHz , a kdo je tu potom LAMA co? to ja vim,ale to ze se honosi 3000+ a 3200+ je ma delat srovnatelnymi s 3 a 3.2 GHz P4,ale to nejsou!!!
Podle mne je zvyseni FSB a snizeni skutecne frekvence, krok zpet.
Jo jinak, KT600 jeste nekoupis (aspon ja ne) a do ceho chces tech 400MHz strkat nForce bych s ATI nekombinoval a co jsem tu tak videl tak do nvidie nejdu..(nestoji mi to za ty potize), jinak jak bys chtel taktovat z tech 400MHz ta cena za high komponenty by byla takova ze bych radeji sel do P4 2.4GHz 800fsb, co jsem slysel tak je super...
Jinak nejsem nejakej super overclocker,ale videl jsem dost:
MSI kt133 (pro2A)co jela s Duronem na 120MHz,svou KT3ultra co snim nejela na 114MHz,2x jsem reklamoval pry suprovy kingmaxky co staly za ***, mou KT3ultra mi nevymenily i kdyz ukazuje napeti uplne sejdrem, odpalenou desku a cd-romku spatnym zdrojem a to same spatnym harddiskem,grafiku co mela chladis 2mm od cipu (to asi aby bylo lepsi vedeni tepla vzduchem) apd.
Mam strach z budoucna, kdyz vidim ze za rok bude PCI expres a nove patice pro procesory..to je duvod proc se tu hadam, ANO.jde mi o kompromis, koneckoncu si muzu koupit i Barton3200+,ale bylo by to moudre,by se mi kamosi smali a meli by pravdu..
P.S. Berte to s humorem, nekdy mam pocit ze nekteri fandove do PC si u sveho "milacka" i lesti bambus

Hele kde bydlis ? Nechces treba zajit na pivo ? Ja bych se Ti pokusil par veci polopate vysvetlit, protoze s Tebou to vidim opravdu na dlouho.

AD PR - PR nikoho kdo o CPU neco vi moc nezajima. S cim chce AMD srovnavat muj procesor je mi celkem jedno. Ja vim jakou ma frekvenci a vim ze strci Intela ve spouste aplikaci na te same frekvenci hrave do kapsy. A stoji tretinu. To mi naprosto staci. A PR ? Ten akorat vypada dobre na POSTU a v podpisu.

AD Snizeni frekvence pri stejnem PR - viz vyse

AD 400MHz - jestli mi chces tvrdit, ze na nForce2 C1 nerozbehas FSB 200 tak se koukni kolem sebe. A myslis ze nVidie desky jakou vycuchaj Ati karty a schvalne je odprasknou, nebo co Znovu se rozhledni kolem sebe - spousta lidi provozuje kombinaci nVidia Ati bez sebemensich problemu s kompatibilitou. Vcetne me. Ba naopak. Na nForcu ze svy grafiky vyzdimu jeste vic nez se mi povedlo na KT400. Jinak nechapu proc by neslo taktovat vys nez 200MHz (FSB 400). To jsi jeste u nikoho nevidel vic ? Ja napriklad vim ze moje deska je stabilni az do 225MHz. A jaka cena high komponent. Chces abych Ti rozepsal kolik me vse stalo ? Porad je to polovina oproti Intel platforme.

AD OC - se nesmis divit kdyz kupujes MSI a Kingmax

AD Future - jestli se bojis budoucnostim, tak si PC nikdy nekupuj. Znas zakon o zastaravani komponentu ? A ta perioda se porad zkracuje... Musis se zkratka snazit dobre si vybrat. Ale nedelat z toho vedu !

AD Barton 3200+ - Toho si rozhodne nekupuj. Dnes se vyplati koupit jeden jedinny Barton 2500+ (11x166=1840MHz), trosku zvednes napeti a FSB a mas 3200+ (11x200=2200MHz) Uspora cca 11 500 Kc. Staci

A oni se Ti kamosi smejou kvuli compu ? No tak to Te teda lituju. Bud se nauc kupovat komponenty, nebo zmen pratele.