Původni Unreal měl leda tak podporu S3TC. S3T&L ..těžko... jak jsem psal, T&L je jen pro OpenGL. Třeba v QuakeIII je ten rozdíl cca 15%.Mirek:Myslim, ze puvodni Unreal mel primou podporu pro tu TnL Savage. Muzes zkusit, pokud chces i srovnat, jak to vali, tak na 3dcenter.de muzes stahnout nejaky UTbench nebo jiny timedemo a zkusit, jak to vali ...
Savage4 neměl T&L, jen S3TC..mikhail:ale ma,tusim ze aj savage4 uz mala t&l sice ne moc funkcne ale nieco tam bolo...teraz ale neviem co je starsie,ci s2000 alebo s4.
jj.. Maknout měli a makaj ...DeltachromeDave:S3 hlavne melo maknout s kartama a nemuseli by se rozpustit v Ati... Je to skoda... Doufam, ze Matrox taky nezajde na ubyte...![]()
Ale S3 se snad nerozpustila v Ati, ale byla odkoupena VIA
Jinak ty drivery jsou hrůza. Ten multitexturing vypadává, ... jednou je to 500mil. podruhý zase je 200Zkoušel jsem i ty tweaked, ale žádná sláva. Alespoň v QIII je vidět rozdíl 1024*768*32/high/trilinear - 66.5fps a s hw t&l 82.3fps
Jedna perlička na závěr. Včera se mi po zadání w-bufferu v ICT99 pro Savage2000 podařilo v 3Dmarku2001SE při multitexturingu podat výkon 5000mil.pix a 2550mil/pix při singleJasně že je to chyba Marku, šlo to hrozně pomalu
![]()

Odpověď s citací