Citace Původně odeslal -=Ondra=-

1) Pred 3/4 rpkem jeste DLT3C nebyly v obehu!! Tak nevim co to pinda*...

2) 1.95V muze bezet ale normalni chlazeni to neuchladi!!

3) Pochubuje ze prijdes do obchodu a reknes ze chces 0319XPAV JIUDB 98989****** Nekupujou procaky podle oznaceni....(ani velko obchody) to bys musel mit kord znamost aby ti to nekdo vybral presne podle tvejch pozadavku.... A to ani nemluvim o tom ze i stejna serie nemusi jit tak dobre taktovat...

To ze mas procak kratsi dobu a je ti jedno ze trochu voroustujes je sice pekny ALE JE TO PEKNA SVINARNA PRO TOHO KDO SI PO TOBE TEN PROCAK KOUPI!!!!!!!
AD 1) Je to nemec a ma ho od listopadu. Nic nepindam Mas pravdu - je to pouze 8 mesicu

AD 2) Chlazeni opravdu nema standartni.

AD 3) Ja do velkoobchodu nechodim, oni mi vozi zbozi do prace. A zrovna v Levi znam chlapka od ktereho mam svuj (a mnoho dalsich!) procaku. DLT3C uz dochazej Jak vidis i na mem - sh.ity mi rozhodne nedava Kor znamosti nemam - jsme bezny zakaznik - odber tak za 200 000 mesicne. Takze tak.

AD 4) Ja svoje "stary" CPU rozhodne neprodavam jako novy, nejsem zadna devka - bud je vyuzijeme v praci a nebo je posledni dobou prodavam kamosum pod cenou - vedi co delam s compem a pocitaji s tim. Stejne tak prenechavam i svoje grafiky, desky, zdroje, atd. Zkratka vse co jsem upravil tak, ze je to normalnimu cloveku neprodejne.