Citace Původně odeslal -=Ondra=-
Pletes - se Barton jadro je zalozeny na THB akorat bylo pridano vic cache L2 (toto ma prinest vykon) a tim ze je tam vic cache tak vetsi chip a tim vyda vice tepla, a prestoze ja mam DLT3C ktery je taky docela topivy a je to ruzovo-bile jadro (bily odlesk) a co sem videl Bartony tak maj podobnou barvu takze taky hodne topej + navic vetsi povrch nakej ten stupen vic --- coz se potvrzuje...

Prurazovy napeti 1,85 v urcite uz je--a na dlouhodobejsi (0,5let) pouziti neunosne a minimalne musis vlastnit vodnika nebo jinak se upeces driv...

Rozhhled po svete urcite mam ale to je mi uplne k *** kdyz vidim u ostatnich ze ty procaky ktery sou mi tedkom dostupnu --ty co se daj sehnat v CR tak nejdou tolik OC.... Zahranici mi muze bejt upne u *** kdyz ten chip nemuzu u nas koupit!! Samozrejme vim ze padaj i pekny rekordy to nepopiram...
V cem se pletu ? V tom napeti ?

Po 0,5 roce v haji ? No to asi ne...
Znam jednoho manika s 1700+ DLT3C na 2400 MHz s 1.95 bezi uz min. 3/4 roku.
A komu z nas taky procak vydrzi pul roku, ze ? Me teda urcite ne.

Popis jadra si muzes nechat od cesty, znam ho dost duverne.
A kdo rika, ze si nemuzes objednat v autorizovanem dealerovi (napr. Levi) presnou serii, kterou na netu zahlednes ? Ja treba muzu. Budu cekat 14 dni, ale dostanu ji. Takze k *** Ti to neni.