Citace Původně odeslal Dawe
Citace Původně odeslal -=Ondra=-
NOJO ALE 1,85v Neni to trochu MOC?? A proc ty nejedes na 2400MHz?? Na foru zatim neznam moc lidi co by meli Barton na 2400MHz s voltazi POD 1,85v!! Nevim spis o nikom...
Vzhledem k tomu, ze orig. napeti je 1.65 V tak neni.

A ty mas svuj rozhled omezen pouze na OC forum ? Tak to Te teda lituju...

Zkus smrknout svetovy oc databaze. ,

Ja sam nejedu vejs ze dvou duvodu - vyssi multi mi uz neustoji chlazeni , vyssi FSB pameti. Uz jsem koupil DDR 400 Samsungy, ale stali za ho...
Pletes - se Barton jadro je zalozeny na THB akorat bylo pridano vic cache L2 (toto ma prinest vykon) a tim ze je tam vic cache tak vetsi chip a tim vyda vice tepla, a prestoze ja mam DLT3C ktery je taky docela topivy a je to ruzovo-bile jadro (bily odlesk) a co sem videl Bartony tak maj podobnou barvu takze taky hodne topej + navic vetsi povrch nakej ten stupen vic --- coz se potvrzuje...

Prurazovy napeti 1,85 v urcite uz je--a na dlouhodobejsi (0,5let) pouziti neunosne a minimalne musis vlastnit vodnika nebo jinak se upeces driv...

Rozhhled po svete urcite mam ale to je mi uplne k hovnu kdyz vidim u ostatnich ze ty procaky ktery sou mi tedkom dostupnu --ty co se daj sehnat v CR tak nejdou tolik OC.... Zahranici mi muze bejt upne u prdele kdyz ten chip nemuzu u nas koupit!! Samozrejme vim ze padaj i pekny rekordy to nepopiram...