Citace Původně odeslal sybolinek
Tak to jo. No a máš ten ALC650 se Soundstormem? V popisu nemáš konfiguraci, tak se ptám. Pak už to záleží u každého člověka na jeho uších. Někomu vyhovuje Soundstorm, někomu zas 5.1. Mě rozhodně Soundstorm. Nemůžu si pomoct. A to mám pořád ty samé repro. Známej, kterej se zabývá blíže audiem, tak mi taky potvrdil, že Soundstorm je lepší. Hlavně co se týče i novějších technologií.
Pokud vím, tak Live 5.1 nepodporuje EAX 2.0 či AC3. Myslím, že snad podporoval EAX 1.1 a softwarově 2.0. S tim AC3 si nejsem jistej. Po technologický stránce je určitě lepší Soundstorm. Pokud jde o ten analog, to už si udělá obrázek každý sám.
je videt ze jen slepe papouskujes a nectes co ti pisu
Kazdej audio(a nejen audio) retezec je tak slabej jak je slabej jeho nejslabsi clanek
tzn ze kdyz ALC zkazi zvuk jinak dobryho Soundstormu, tak je ten zvuk proste zkazenej co se tyka analogu.
vidim ze mas pripojeny naky bedynky.... predpokaldam z enaky k PC... se nedivim ze na takovejch nepoznas rozdil, nasad si kvalitni sluchatka a uslysis a mozan pochopis ze ten rozdil tam je.
Cop se tyka toho znameho - presne potvrdil to co sem rikal, Soundstorm je technologicky suepr ale ma zmrsenej analog, resp poddimenzovanej...
A naky EAX je mi opravdu u prd.ele protoze ted se bavime o kvalite zvuku ne o efektech.