Mám otázku: Co je ve Speedfanu (podle pořadí) Temp2, Temp1, Temp2, Temp3Díky za odpovědi
Mám otázku: Co je ve Speedfanu (podle pořadí) Temp2, Temp1, Temp2, Temp3Díky za odpovědi
Kryšote...
pust si nejakej CPU burn nebo neco co vytezuje procesor a ta teplota ktera stoupne, je teplota CPU![]()
pokud se ty dalsi dve lisi a nemeni se moc, tak to jde jednoduse zjistit tak ze se podivas do BIOSu
Jé, to sou mi ale novinkyJenže ta první temp2 má 60° a temp1 vim že je cpu, ale mě by spíš zajímalo, co je to za tu 60°
Kryšote...
muze to byt treba taky teplota nejakyho nepripojenyho cidla. ja sem mival treba 140 stupnu, nebo taky -50![]()
v BIOSu zadnych 60 nemas?
NO jo, je to teplota Soltek Anti Burn Shield II. Ale proč má 60°![]()
Kryšote...
podle nazvu a podle toho, ze to ma asi porad 60stupnu tak bych rekl, ze je to tepltoa pri ktere se vypne PC (nebo aspon zapne alarm)
Je to velice simple - nainstaluj si HW monitor od solteku -> prepis si podel nej speedfan. Ja to tak delam vzdycky, kdyz si to pred formatem zapomenu zazalohovat.Původně odeslal Dj Google
![]()
Nebo mi hod SZ s mejlem a ja Ti poslu tipnutej screen nastaveni.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
OK, tak mi ho prosím pošli. Email je vidět. Ale ono to těch 60° pořád nemá, taky to stoupá. V BIOSu je nastavení vypnutí při 85° ABS, ale proč to ukazuje 60 když CPU Die má jen 48°.
Kryšote...
No jo, ten mail je videl. Ja byt lama![]()
Dneska vecer to poslu.
Jinak ABS II teplota je teplota v JADRE procesoru a CPU Die je teplota klasickeho cidla.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Ze by to bola interna dioda procaku ?Původně odeslal Dj Google
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)