Citace Původně odeslal Pyroteam
Citace Původně odeslal jkarasek
Citace Původně odeslal Glottis
Citace Původně odeslal Pyroteam
Citace Původně odeslal Mikhaill
no,ale uc sa programovanie,to ma fakt vacsiu buducnost ako hw.Aj viac zarobis.Hlavne ti doporucujem C (++) vseobecne...(z toho sa potom uz lahko uci ostatne (VB atd)) a aj web...ale fakt.

HW je onicom,to je tak maximalne pre servisaka za 15000,-
Nieje C++ builder moc zložitý Vraj je to najnáročnejší programový jazyk. Rozprával som sa s jedným expertom a ten my povedal že na začiatky je dobrý Delphi. Vraj je jednoduchý, a to možem fakt potvrdiť Prí sa možem v c++ učiť 2 roky, ale nemusím sa stoho moc naučit, proste že je to hodne, ale fakt hodne zložité

Ale inak za viskúšanie to myslím stojí, možno si ho ešte dneska stiahnem, cracknem a trochu to preštudujem
pletes si prog jazyk a vyvojove prostredi
c++ neni slozite, je to jako psat v cemkoliv jinem. pak zalezi v jakem prostredi to pises builder je jako delphi jednoduchoucke (relativne) a MS vc++ je uz pak celkem hardcore
Tak to som sa fakt dobre pobavil
Dost dlho programojem - zivi ma to. Vyskusal som uz vsetko mozne Delphi, Javu, C++, VB,..... Prve 3 aj na realnych projektoch. A musim povedat, ze C++ je z tohto vsetkeho na naucenie najtazsi jazyk. Dane je to jeho strukturou, istou nekoncepcnostou navrhu a hlavne dedictvom minulosti. Jednoznacne ho neodporucam ako 1. jazyk na ucenie. Radsej Javu alebo Delphi.
Hmm, Tak teraz už neviem komu veriť ale každopádne posledné dva dni som presedel nad programovaní v Delphi 7 Architect
Otazka znie, co sa chces naucit. Ci programovat uplne od zaciatku alebo sa naucit programovat v C/C++. Ak sa ucis programovat od zaciatku, jednoznacne ti odporucam zacat Delphi alebo Javou. V oboch pripadoch sa jedna o "kulturne" jazyky, ktore sa daju pouzit aj v buducnosti pri vyvoji realnych aplikacii. Java ma istu vyhodu v tom, ze ma podobny syntax ako C++, takze neskorsi prechod nan (v pripade potreby, dnes je celosvetovo viac ako 40% projektov v Jave) je lahsi.

Dovody, preco nezacinat s C++ som uz uviedol. Proti Visual Basicu hovori jeho znacna obmedzenost. Ale aj to sa s prichodom .Net meni.

Takze ti zostava si len vybrat