Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Špatné zobrazování titulků v Radlightu

Standardní Špatné zobrazování titulků v Radlightu

Nazdárek, chci Vás poprosit o radu.
    Na přehrávání filmů používám Radlight, ale při zobrazování titulků se vždycky konec věty (tečka, vykřičník, otazník) zobrazí na začátku věty. Působí to dost rušivě. Děje se to jen v XP,ve win98 se titulky zobrazují správně. Zkoušel jsem i víc verzí Radlightu, ale žádná změna k lepšímu.
    Máte nějakou radu, kromě přejití k jinému přehrávači? Díky, R.
    Gigabyte 7VAXP Ultra, Palomino 1700+, 256MB RAM, Radeon VE

Standardní

Tiez som volakedy pouzival radlight, lebo mal zopar funkcii naviac (ohranicenie titulkov). Potom som prisiel na to, ze ak titulky v sub formate sa zacinaju na nasledujucom snimku hned po predoslych, tak tie stare proste nezmazal a nove kreslil cez ne. Preto som presiel na bsp player, ktory tymto netrpel, a na rozdiel od microdvd dokazal prehravat titulky na priehladnom podklade aj na gf2mx kartach. Navyse aj ked mal bps player ubohe prostredie, stale bol lepsi nez microdvd, ktory niektore uplne samozrejme veci bud neumoznoval, alebo k nim bolo potrebne prist oklukou.
    Nakoniec mi bol odporuceny MV2Player. Je ceskej alebo slovenskej produkcie, je zadarmo, ma pravidelne aktualizacie a uz pred par mesiacmi mal take moznosti, ake nemali ani vsetky ostatne prehravace dokopy. Perfektne sa ovlada a pozna velke mnozstvo formatov. Takze ho pouzivam aj na mp3. Ma pohodlne ovladanie napr, moznost posuvu titulkov mysou, menit hlasitost cimkolvek, napr kolieskom na mysi a proste spustu dalsich.
    Mozno uz radlight a bsp player maju oprave euvedene nedostatky, ale to nie je dovod aby som sa k nim vracal, najma ked mv2playeru nesiahaju ani po clenky. Ale musim ta upozornit, ze ked nan prejdes, tak sa uz nebudes chciet vratit ku radlightu. Takze opatrne

Standardní

...jj, MV2Player rulezzzzzzzzzz
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Prošel jsem stejným vývojem jako PPP, takže taky doporučuju MV2Player.

Standardní

Diky, diky, urcite ho zkusim, R.
    Gigabyte 7VAXP Ultra, Palomino 1700+, 256MB RAM, Radeon VE

Senior Member Avatar uživatele daggy
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Tie výkričníky, bodky a otázniky na začiatku vety spôsobuje jedna verzia RadLightu (neviem, ktorá to presne bola). Preištalovanie inou verziou nepomohlo. Skúšal som aj mazať odkazy v registroch, stále to robilo. Až keď som raz musel nainštalovať nanovo Windows a nahodil som poslednú verziu RadLightu, už fungoval normálne.
    Add MV2Player: Tá alpha verzia, ktorú mám, má zopár chybičiek, ktoré sa mi nepáčia. Ak to však opravia, bude to fakt cool prehrávač!!!
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Špatně nasazený procesor - ohnutý a narovnaný PIN - K.O?
    Založil dort v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 01:16

Pravidla přispívání