no UD sa neucastnim lebo to potrebuje pripojenie k netu a to ja nemam ale ucastnim sa hladania prime a to mi bezi cely den a po dni a pol pri neustalej 100% zatazi mi to hodilo hardware failure co mi nepride ako nejaka tragedia ked zoberem do uvahy ze mam na prociku pernamentne 59-60 C tak si myslim ze je mu docela horuco a ma narok na chybu i ked to moze byt aj kludne chyba pamati, disku alebo chipsetu takze asi tak. Tiez si myslim ako Halen tvrdi ze to po takej dobe uz moze byt cokolvek. A este jeden priklad. Na starom proce ktory som mal taktnuty som fachcil stable rok a potom som pustil prime a ten mi priblizne po 3 hodinach vzdy hodil chybu. Zo stabilitou som problemy nemal a to som sa na tom hraval, filtroval hudbu cez praat co su vypocetne dost narocne zalezitosti a obcas aj spekuloval s komprimaciou filmov. prime je fajn a podla mna je tych 6 hodin dostacujucich lebo zrejme nikdo z nas nedokaze zabezpecit dokonale prostredie v ktorom by vsetko zaviselo len na chybovosti procaku.Původně odeslal rOn