Citace Původně odeslal rOn
a co pocitanie UD alebo podobneho distribuovaneho vypoctu, ked bezi pocas celeho casu co mas komp zapnuty? To by z teba v UD radost nemali.. ale ak ud ani ziadnych ufonov nepocitas, trapit by ta to nemalo, 6h primestable by malo zarucit dostatocnu stabilitu akejkolvek prace.
odporuca sa este nezamerat sa len na prime, ale skusit viacero veci, napr. kompresiu videa spolu s prime - ten je podla mna dost jednostranne zamerany a neotestuje vsetky zbernice a grafiku.
no UD sa neucastnim lebo to potrebuje pripojenie k netu a to ja nemam ale ucastnim sa hladania prime a to mi bezi cely den a po dni a pol pri neustalej 100% zatazi mi to hodilo hardware failure co mi nepride ako nejaka tragedia ked zoberem do uvahy ze mam na prociku pernamentne 59-60 C tak si myslim ze je mu docela horuco a ma narok na chybu i ked to moze byt aj kludne chyba pamati, disku alebo chipsetu takze asi tak. Tiez si myslim ako Halen tvrdi ze to po takej dobe uz moze byt cokolvek. A este jeden priklad. Na starom proce ktory som mal taktnuty som fachcil stable rok a potom som pustil prime a ten mi priblizne po 3 hodinach vzdy hodil chybu. Zo stabilitou som problemy nemal a to som sa na tom hraval, filtroval hudbu cez praat co su vypocetne dost narocne zalezitosti a obcas aj spekuloval s komprimaciou filmov. prime je fajn a podla mna je tych 6 hodin dostacujucich lebo zrejme nikdo z nas nedokaze zabezpecit dokonale prostredie v ktorom by vsetko zaviselo len na chybovosti procaku.