Citace Původně odeslal vikoxxx
takze, ked potiahnem obraz (okno, alebo sa otocim v hre) horizontalne tak sa obraz na chvilku rozseka, ked sa okno ustali, tak sa vsetko stabilizuje. vo win to az tak nevidno (v linuxe som zatial neskusal) ale v nejakej hre sa to tak zda, ze ked sa hybem obraz je cely horizontalne rozsekany .. ako keby tam bolo nejake rusenie, tazko sa to popisuje. na geeforce 4 mx je obraz uplne stabilny a plasticky. porovnavam s touto kartou lebo doteraz som ju mal. sekanie sa deje pri vsetkych rozliseniach a herzoch. zda sa mi to divne .. niekto ma tu uz presviedcal, ze to robi kazda atina, ze si na to treba zvyknut.
Jak pise vikoxxxx mam uplne ten samej problem mam ATI 9700 non pro s infeneon 3,3ns od clubu 3D 344/292 mhz jsem si ji taktnul mel jsem ji 2x na reklamaci protoze se mi rozpadal na default nastaveni (327/297) po zahrati karty obraz a taky se mi tak jak pise vikoxxx trhal obraz. To rozpadavani delali zjevne ramky kdyz jsem je podtaktoval na 294 mhz tak se to rozpadavalo uz malo a to po delsim hrani, ale preci jen se to delo a tak jsem ty ramky zkopnul na 292 a je klid. Ale kdyz to bylo na reklamaci tak se jim to nijak neprojevilo a toho trhani si nevsimli vubec, ale je to tam!!!!!! presne jak pise vikoxxxx. Delal jsem s tim taky psi kusy jak vikoxxxx abych se toho zbavil a nakonec mi zbylo si na to zvyknout . Muzu rict ze ma stara ati 8500 le to nedelala a ani Geforce 4 mx, kterou maj mi kamosi to nedela a to parime stejny hry jelikoz poradame s kamosema lan party u brachy v baraku je nas tam 8 , ale jedinej ja atinak ostatni geforce takze to mohu porovnat jim se ten obraz netrha. Ale celkove maj horsi obraz na ati co se tyce kvality nemaj.
Takze ted uz to trhani tak nesleduju a tak me to ani tolik nese..... Kdyby nekdo na neco prisel tak mi dejte vedet Vlado 11